Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättningsbyrå franska - The Native Translator, ISO 17100 certifierad

Här kan du beställa en facköversättning eller en auktoriserad översättning mellan franska och 30 andra språk som svenska - franska, engelska - franska eller franska - tyska och omvänt

Vi är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på översättning till och från franska. Våra översättare har lång erfarenhet som översättare är universitetsutbildade och har naturligtvis målspråket som modersmål.

När du beställer en auktoriserad översättning från svenska till franska hos oss så utförs den av en av det franska domstolsväsendet auktoriserad översättare, skall översättningen vara från franska till svenska så är det en av Kammarkollegiet auktoriserad översättare som utför översättningen. Orsaken till detta är att en auktoriserad översättning är generellt sett endast giltig i det land där den utförs med mindre den får en apostille hos Notarius Publicus.

Du behöver i stort sett alltid en auktoriserad översättning  när du skall översätta juridiska och finansiella texter och dokument. Exempel på dokument som måste översättas av en auktoriserad fransk översättare är: Aktieägaravtal, betyg, bodelningsavtal, bolagsstämmoprotokoll, domar, fullmakter, födelsebevis, gåvobrev, hyresavtal, hyreskontrakt, kompanjonsavtal, konsultavtal, köpeavtal, offerter, sekretessavtal, skillsmässodomar, skuldebrev, testamenten, uppdragsavtal, äktenskapsförord mm.

Auktoriserad översättning mellan franska och över 30 språk

Här har du några av de språk som vi översätter till och från franska: Arabiska, Baskiska, Bulgariska, Katalanska, Kinesiska, Danska, Engelska, Estniska, Finska, Galiciska, Grekiska, Hindi, Holländska, Isländska, Irländska, Italienska, Japanska, Koreanska, Kurdiska, Lettiska, Litauiska, Maltesiska, Norska, Persiska, Portugisiska, Polska, Rumänska, Ryska, Serbokroatiska, Slovakiska, Slovenska, Spanska, Svenska, Tjeckiska, Turkiska, Tyska, Ungerska.

Fransk facköversättning inom juridik, finans, medicin och teknik

Vi utför också kvalificerad facköversättning mellan franska och över 30 andra språk. Med facköversättning menar vi översättning som kräver att översättaren har djupgående kunskaper inom ämnet som översätts, det kan vara juridiska kunskaper eller t.ex. fackkunskap inom medicin.

Leveranstider för översättning till och från franska

Då vi ofta har en mycket hög arbetsbelastning skall du räkna med ca: 1-3 dagar för en fransk översättning.

Här beställer du en översättning till eller från franska

Du kan beställa både en facköversättning och en auktoriserad översättning till eller från franska direkt online, ladda upp ditt dokument och gör beställningen direkt i vår översättningsportal.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från franska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>