The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning från svenska till tyska inom juridik, finans, teknik, medicin och marknadsföring.

Professionell tysk facköversättning direkt online

Vi utför kvalificerad översättning från svenska till tyska  inom de flesta ämnesområden direkt online. Vi översätter allt från teknisk produktinformation och användarhandböcker till juridiska dokument, patientjournaler, medicinska patent, kreativt marknadsföringsmaterial, power-point-presentationer, webbinnehåll etc. och vi lämnar självklart kvalitetsgaranti på de översättningar vi utför.

Auktoriserad översättning från svenska till tyska online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning mellan svenska och tyska och naturligtvis auktoriserad översättning till tyska av t.ex. domar, kontrakt, betyg, registerutdrag etc. Skall översättningen användas i Tyskland så använder vi oss av i Tyskland auktoriserade översättare sk. beidigte Übersetzer.

Auktoriserad översättning till tyska - legalisering för utlandet

Vi använder oss så långt möjligt av översättare som är auktoriserade i det land där översättningen skall användas. Därför behöver en översättning gjord av oss inte notariseras av Notarius Publicus. I Tyskland använder vi oss av översättare med titeln beedigte Übersetzer vilket motsvarar en i Sverige auktoriserad tysk översättare.

Tysk översättning med kvalitetsgaranti

Vår kvalitetsgaranti innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt. Vi är certifierade enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet. Detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess.

Säker betalning online

Du betalar säkert med ditt kreditkort över PayPal eller Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad tysk översättning direkt över internet.