Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning och auktoriserad översättning från svenska till tyska inom finans, juridik, medicin samt teknik.

Vi översätter alla typer av texter och dokument från svenska till tyska, professionell facköversättning och auktoriserad översättning till tyska direkt online.

Vi översätter allt från medicinska artiklar och patientjournaler till juridiska dokument som kontrakt och avtal, rättsprotokoll, tekniska manualer, hemsidor pressmeddelanden, betyg, intyg m.m. från svenska till tyska.

Vilken kompetens har de tyska översättare som The Native Translator använder?

Våra tyska översättare är universitetsutbildade och har minimum 5 års arbetslivserfarenhet som översättare. De har tyska som modersmål och bor och lever i Tyskland eller i ett land där den variant av tyska som du önskar att översätta till talas. Utöver att vara mycket duktiga lingvister är de också antingen auktoriserade översättare till tyska eller facköversättare dvs. specialister inom sitt ämnesområde och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter. Vi har utöver i Tyskland också översättare i Österrike och Schweiz.

Auktoriserad översättning från svenska till tyska

När översättningen skall användas i Tyskland så använder vi alltid översättare som är auktroriserade i Tyskland. Fördelen med detta är att du då slipper att stämpla översättningen hos Notarius Publicus, detta görs nämligen endast för att bekräfta att översättaren är auktoriserad och behövs inte när översättaren är certifierad av tysk domstol sk. beglaubigte eller veridigter Übersetzer.

Tysk översättning med kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi självklart en kvalitetsgaranti på de översättningar som vi genomför. Garantin innebär att att de översättningar vi levererar är grammatiskt såväl som terminologiskt korrekta och skulle det finnas ett fel så rättar vi det omgående utan kostnad.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning från svenska till tyska eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från tyska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till tyska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>