The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning från svenska till spanska

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till spanska inom finans, juridik, medicin, teknik och marknadsföring.

Vi utför kvalificerad översättning inom de flesta ämnesområden direkt online. Vi översätter allt från teknisk produktinformation och användarhandböcker till juridiska dokument, patientjournaler, kreativt marknadsföringsmaterial, power-point-presentationer, marknadsundersökningar, webbinnehåll etc. och vi lämnar självklart kvalitetsgaranti på de spanska översättningar som vi utför.

Auktoriserad översättning från svenska till spanska online

Vi utför auktoriserad översättning mellan svenska och spanska av t.ex. domar, kontrakt, betyg, registerutdrag mm. De översättare som vi använder är antingen auktoriserade av Kammarkollegiet men som oftast när det gäller översättningar till spanska av det spanska utrikesdepartementet. Det har fördelen att då behöver översättningen inte stämplas av Notarius Publicus i Sverige.

Översättning till spanska med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. All vår personal är bunden av sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar direkt online med ditt kreditkort över PayPal eller Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad spansk översättning direkt över internet.