The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till franska

Professionell översättning från svenska till franska inom juridik, finans, medicin samt teknologi.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera högkvalitativ översättning. Vi översätter alla typer av dokument som avtal, pressmeddelanden, betyg, intyg, försäkringsdokument, bankhandlingar, domar, födelsebevis, patientjournaler, tekniska manualer, hemsidor etc. Vi översätter mellan 25 språk bland annat från svenska till franska direkt online men mellan över 100 språk via vår partner Opens external link in new windowThe Business Translator som är en traditionell översättningsbyrå.

Auktoriserad översättning från svenska till franska

Vi utför auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument och texter från svenska till franska. de översättare som vi då använder är översättare som är auktoriserade av domstol i Frankrike för att du inte skall behöva stämpla översättningen hos Notarius Publicus.

Våra översättare är universitetsutbildade och arbetar branschspecifikt

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast universitetsutbildade professionella översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt franska modersmål.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på e-postOpens window for sending email.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad fransk översättning direkt över internet.