The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Facköversättning och auktoriserad översättning från engelska till svenska.

Professionell översättning mellan engelska och svenska inom juridik, finans medicin, teknik.

När du snabbt behöver få tillgång till specialiserad översättning från engelska till svenska så kan vi hjälpa dig. Med över 5 000 professionella specialiserade facköversättare och auktoriserade översättare så har vi både de resurser och den kompetens som krävs för att klara alla typer av uppdrag.

facköversättning och auktoriserad översättning från engelska till svenska online

Vi hanterar alla former av kvalificerad engelsk översättning från specialiserad engelsk svensk facköversättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad engelsk svensk översättning av t.ex. domar, avtal, betyg, registerutdrag etc. Vi arbetar med universitetsutbildade översättare som endast översätter till sitt modersmål. De är inte bara experter på svenska, de vet dessutom vilka termer som används på engelska så att de kan sätta in orden i rätt sammanhang i den svenska texten. Våra översättare är branschspecialister och hanterar termerna inom ditt ämnesområde.

Engelsk  översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess.  

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad och kvalitetssäkrad engelsk översättning direkt över internet.