Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Facköversättning och auktoriserad översättning från engelska till svenska.

Professionell översättning mellan engelska och svenska inom juridik, finans medicin, teknik.

När du snabbt behöver få tillgång till specialiserad översättning från engelska till svenska så kan vi hjälpa dig. Med över 5 000 professionella specialiserade facköversättare och auktoriserade översättare så har vi både de resurser och den kompetens som krävs för att klara alla typer av uppdrag.

facköversättning och auktoriserad översättning från engelska till svenska online

Vi hanterar alla former av kvalificerad engelsk översättning från specialiserad engelsk svensk facköversättning inom medicin, teknik eller juridik till auktoriserad engelsk svensk översättning av t.ex. domar, avtal, betyg, registerutdrag etc. Vi arbetar med universitetsutbildade översättare som endast översätter till sitt modersmål. De är inte bara experter på svenska, de vet dessutom vilka termer som används på engelska så att de kan sätta in orden i rätt sammanhang i den svenska texten. Våra översättare är branschspecialister och hanterar termerna inom ditt ämnesområde.

Engelsk  översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som certifierande auktoritet detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess.  

Vill du beställa en översättning från engelska till svenska eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från engelska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad och kvalitetssäkrad engelsk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>