Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av militärt tjänstgöringsintyg från persiska till engelska

Auktoriserad översättning av militärt tjänstgöringsintyg för användning vid visumansökan

The Native Translator utför auktoriserad översättning av militära tjänstgöringsintyg från persiska (farsi) till engelska. De översättningar vi utför accepteras av den australiensiska, brittiska, kanadensiska samt amerikanska ambassaden. Då det inte finns översättare med rätt kompetens i Sverige utförs översättningen av översättare som är auktoriserade i Australien, England eller USA. Du skall räkna med en leveranstid på mellan 8-10 dagar för översättningen då originalet sänds med post alternativt DHL, den digitala versionen (PDF) är klar efter 3-4 dagar.

När behöver man en auktoriserad översättning?

I de flesta länder kräver offentliga myndigheter och institutioner att offentliga dokument ska översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta titeln. Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning är: Arvsdokument, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, registreringsbevis, tjänstgöringsintyg, vigselbevis osv.

Auktoriserad översättning från persiska (farsi) till engelska

Vi utför auktoriserad översättning från persiska till engelska av alla dokument som kräver en auktoriserad översättning. Om översättningen skall göras från persiska till engelska så använder vi huvudsakligen översättare auktoriserade i England.

Kvalitetssäkrad översättning persiska till engelska ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Behöver du mer information eller önskar att beställa en översättning så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att bl.a. leverera kvalitetssäkrad översättning från persiska.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>