Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättning av tekniska manualer, bruksanvisningar och handledningar till tyska.

ISO certifierad tysk teknisk översättningsbyrå.

Vi utför kvalificerad översättning av manualer, installationsanvisningar och bruksanvisningar till tyska. Som ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de tyska tekniska översättningar vi utför.

The Native Translator använder endast tyska universitetsutbildade översättare

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har tyska som modersmål och bor och lever i Tyskland, Schweiz eller Österrike, detta för att de skall vara uppdaterade med den aldrig avstannande utvecklingen av språket. Utöver att de är mycket duktiga lingvister och har lång erfarenhet så är våra översättare också branschspecialister och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter.

Terminologidatabaser

För att säkerställa att din översättning blir korrekt och att en korrekt terminologi används inom det dokument vi översätter men också mellan olika dokument så använder vi terminologidatabaser. För större och längre samarbeten upprättar vi naturligtvis gärna kundspecifika terminologidatabaser.

Tysk teknisk översättning med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet. Detta ger dig som kund en stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebär att de tyska översättningar vi utför är korrekta både språkligt och terminologiskt. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss presenteras löpande på vår hemsida.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess, och därför arbetar all vår personal under ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du kan betala för din översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Offert och kontaktinformation

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du kan få en offert och också beställa en tysk teknisk översättning direkt i vår översättningsportal online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå och en del av The Translator Group ett globalt språkföretag. Utöver tekniska översättningar utför vi också juridiska översättningar, medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade översättningar till och från tyska.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>