The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättare svenska tyska

Behöver du en professionell översättare från svenska till tyska, en översättare som översätter dina texter så att de upplevs som om de är skrivna direkt på tyska?

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och en av Europas större byråer med djupa rötter i det tyska språket. Vi arbetar med ett globalt nätverk med fler än 5 500 professionella översättare som alla naturligtvis översätter till sitt eget modersmål.

Vi översätter alla typer av texter och dokument från svenska till tyska

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter från svenska till tyska. Det kan vara juridiska texter, medicinska texter, tekniska manualer, medicinska studier, databaser, patientjournaler, avtal, pressmeddelanden, betyg, intyg, marknadsföringstexter, rättsprotokoll, webbtexter m.m.

Auktoriserad översättning från svenska till tyska

Precis som i Sverige finns i Tyskland en hel del olika benämningar för egentligen samma sak. I Sverige kallas en auktoriserad översättning också för bestyrkt översättning, officiell översättning eller certifierad översättning. Men även i Tyskland varierar beteckningen, oftast talas det om beglaubigte Übersetzung, men det förekommer också andra beteckningar som t.ex. amtliche Übersetzung eller offizielle Übersetzung. När översättningen skall användas i Tyskland använder vi alltid översättare som är auktoriserade i Tyskland för att du inte skall behöva notarisera översättningen hos Notarius Publicus.

Facköversättning från svenska till tyska

När vi använder begreppet facköversättning så menar vi kvalificerad översättning från svenska till tyska inom juridik, finans, medicin eller teknik. Vi använder enbart universitetsutbildade översättare som är specialiserade inom det ämnesområde de översätter. Dvs. den översättning vi levererar är gjord av någon som inte bara kan språket utan också förstår ämnet och kan terminologin.

Beställ en kvalificerad översättning från svenska till tyska direkt online.

Du kan beställa en översättning från svenska till tyska direkt online och detta oavsett om det är en auktoriserad översättning till tyska eller en kvalificerad facköversättning. Ladda upp ditt dokument i vår portal och få en Öppnar intern länk i nuvarande fönsteroffert direkt online.

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.