Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättare svenska spanska

Behöver du en professionell översättare från svenska till spanska, en översättare som översätter dina texter och dokument så att de upplevs som om de är skrivna direkt på spanska?

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och en av Europas större översättningsbyråer med djupa rötter i det spanska språket. Vi arbetar med ett globalt nätverk med fler än 60 professionella spanska översättare som alla naturligtvis översätter till sitt spanska modersmål.

Vi översätter alla typer av texter och dokument från svenska till spanska.

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter från svenska till spanska. Det kan vara juridiska texter, medicinska texter, tekniska manualer, medicinska studier, databaser, patientjournaler, avtal, pressmeddelanden, betyg, intyg, marknadsföringstexter, rättsprotokoll, webbtexter m.m.

Auktoriserad översättning från svenska till spanska

Precis som i Sverige finns i de spansktalande länderna en hel del olika benämningar för egentligen samma sak. I Sverige kallas en auktoriserad översättning också för bestyrkt översättning, officiell översättning eller certifierad översättning. Men även i de spansktalande länderna varierar beteckningen, oftast talas det om "Traduccion Jurada", men det förekommer också andra beteckningar som t.ex. "Traducción Oficial". När översättningen skall användas utanför Sverige använder vi så långt möjligt översättare som är auktoriserade i det land där den skall användas för att du inte skall behöva notarisera översättningen hos Notarius Publicus.

Facköversättning från svenska till spanska.

När vi använder begreppet facköversättning så menar vi kvalificerad översättning från svenska till spanska inom juridik, finans, medicin eller teknik. Vi använder enbart universitetsutbildade översättare som är specialiserade inom det ämnesområde de översätter. Dvs. den översättning vi levererar är gjord av en översättare som inte bara kan språket utan också förstår ämnet och kan terminologin, är flytande på svenska men har spanska som modersmål och bor och lever självklart i Spanien.

Beställ en kvalificerad översättning från svenska till spanska direkt online.

Du kan beställa en översättning från svenska till spanska direkt online och detta oavsett om det är en auktoriserad översättning till spanska eller en kvalificerad facköversättning. Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal och få en offert direkt online.

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>