Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättare svenska polska

Behöver du en professionell översättare från svenska till polska, en översättare som översätter dina texter och dokument så att de upplevs som om de är skrivna direkt på polska?

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och en av Europas större översättningsbyråer. Vi arbetar med ett globalt nätverk med fler än 25 professionella polska översättare som alla naturligtvis översätter till sitt polska modersmål.

Vi översätter alla typer av texter och dokument från svenska till polska.

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter från svenska till polska. Det kan vara juridiska texter, medicinska texter, tekniska manualer, medicinska studier, databaser, patientjournaler, avtal, pressmeddelanden, betyg, intyg, marknadsföringstexter, rättsprotokoll, webbtexter m.m. Oavsett ämnesområde så har vi översättare med kompetens inom fackområdet.

Auktoriserad översättning från svenska till polska.

Precis som i Sverige finns i de Polen en hel del olika benämningar för egentligen samma sak. I Sverige kallas en auktoriserad översättning också för bestyrkt översättning, officiell översättning eller certifierad översättning. Men också i Polen varierar beteckningen men oftast används "Tłumaczenie poświadczone", som beteckning men det förekommer också andra beteckningar. När översättningen skall användas i Polen så använder vi så långt möjligt översättare som är auktoriserade i Polen för att du inte skall behöva notarisera översättningen hos Notarius Publicus.

Facköversättning från svenska till polska.

När vi använder begreppet facköversättning så menar vi kvalificerad översättning från svenska till polska inom juridik, finans, medicin eller teknik. Vi använder enbart universitetsutbildade översättare som är specialiserade inom det ämnesområde de översätter. Dvs. den översättning vi levererar är gjord av en översättare som inte bara kan språket utan också förstår ämnet och kan terminologin, är flytande på svenska men har polska som modersmål och bor och lever självklart i Polen.

Beställ en kvalificerad översättning från svenska till polska direkt online.

Du kan beställa en översättning från svenska till polska direkt online och detta oavsett om det är en auktoriserad översättning till polska eller en kvalificerad facköversättning. Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal och få en offert direkt online.

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>