The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättare svenska franska

Behöver du en professionell översättare från svenska till franska, en översättare som översätter dina texter och dokument så att de upplevs som om de är skrivna direkt på franska?

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och en av Europas större byråer med djupa rötter i det franska språket. Vi arbetar med ett globalt nätverk med fler än 50 professionella franska översättare som alla naturligtvis översätter till sitt franska modersmål.

Vi översätter alla typer av texter och dokument från svenska till franska.

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter från svenska till franska. Det kan vara juridiska texter, medicinska texter, tekniska manualer, medicinska studier, databaser, patientjournaler, avtal, pressmeddelanden, betyg, intyg, marknadsföringstexter, rättsprotokoll, webbtexter m.m.

Auktoriserad översättning från svenska till franska

Precis som i Sverige finns i de fransktalande länderna en hel del olika benämningar för egentligen samma sak. I Sverige kallas en auktoriserad översättning också för bestyrkt översättning, officiell översättning eller certifierad översättning. Men även i de fransktalande länderna varierar beteckningen, oftast talas det om "traduction certifiée", men det förekommer också andra beteckningar som t.ex. "traduction assermentée". När översättningen skall användas utanför Sverige använder vi alltid översättare som är auktoriserade i det land där den skall användas för att du inte skall behöva notarisera översättningen hos Notarius Publicus.

Facköversättning från svenska till franska

När vi använder begreppet facköversättning så menar vi kvalificerad översättning från svenska till franska inom juridik, finans, medicin eller teknik. Vi använder enbart universitetsutbildade översättare som är specialiserade inom det ämnesområde de översätter. Dvs. den översättning vi levererar är gjord av en översättare som inte bara kan språket utan också förstår ämnet och kan terminologin, är flytande på svenska men har franska som modersmål och bor och lever självklart i Frankrike.

Beställ en kvalificerad översättning från svenska till franska direkt online.

Du kan beställa en översättning från svenska till franska direkt online och detta oavsett om det är en auktoriserad översättning till franska eller en kvalificerad facköversättning. Ladda upp ditt dokument i vår portal och få en Öppnar intern länk i nuvarande fönsteroffert direkt online.

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.