Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättare svenska engelska

Behöver du hjälp av en professionell översättare från svenska till engelska, en översättare som översätter dina texter och dokument så att de upplevs som om de är skrivna direkt på engelska?

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå och en av Europas större byråer med djupa rötter i det engelska språket. Vi arbetar med ett globalt nätverk med fler än 5 500 professionella översättare som alla naturligtvis översätter till sitt modersmål. Oavsett om du är en privatperson, ett företag, en advokatbyrå eller en myndighet så kan vi hjälpa dig både med en kvalificerad facköversättning till engelska inom finans, juridik, medicin eller teknik och auktoriserad översättning till engelska inom finans och juridik. Oavsett om det gäller företagsdokument, akademiska texter, juridiska handlingar, medicinska texter eller något annat, kan du lita på oss för noggranna och professionella översättningar.

Auktoriserad översättning från svenska till engelska

Precis som i Sverige finns i de engelska talande länderna ett antal olika benämningar för egentligen samma sak. I Sverige kallas en auktoriserad översättning också för bestyrkt översättning, officiell översättning eller certifierad översättning. Men även i de anglosaxiska länderna varierar beteckningen, oftast talas det om "Certified Translation", men det förekommer också andra beteckningar som t.ex. "Sworn Translation". När översättningen skall användas utanför Sverige använder vi alltid översättare som är auktoriserade i det engelsktalande land där de skall användas för att du inte skall behöva notarisera översättningen hos Notarius Publicus.

Facköversättning från svenska till engelska

När vi använder begreppet facköversättning så menar vi kvalificerad översättning från svenska till engelska inom juridik, finans, medicin eller teknik. Översättning som kräver att översättaren inte bara är duktig lingvist utan också har djupgående ämneskunskaper inom det ämnesområde som skall översättas och kan terminologin. En viktig princip hos oss är att det du inte förstår kan du inte heller översätta. Våra engelska översättare är naturligtvis universitetsutbildade, har engelska som modersmål och bor och lever i ett engelsktalande land, Australien, Kanada, Storbrittanien eller USA beroende på vilken språkvariant du önskar.

Översättning till engelska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess och GDPR

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Beställ en kvalitetssäkrad översättning från svenska till engelska direkt online.

Du kan beställa en översättning från svenska till engelska direkt online och detta oavsett om du behöver en auktoriserad översättning eller en kvalificerad facköversättning till engelska. Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal och få en offert direkt online.

Kontakt

Låt oss hjälpa dig att överbrygga språkbarriärer och nå en engelsktalande publik. Kontakta oss idag för att diskutera ditt översättningsbehov och få en skräddarsydd lösning som passar just dig.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla facköversättning och auktoriserad översättning till engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>