Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättare svenska engelska

Behöver du en professionell översättare från svenska till engelska, en översättare som översätter dina texter och dokument så att de upplevs som om de är skrivna direkt på engelska?

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och en av Europas större byråer med djupa rötter i det engelska språket. Vi arbetar med ett globalt nätverk med fler än 70 professionella engelska översättare som alla naturligtvis översätter till sitt engelska modersmål.

Vi översätter alla typer av texter och dokument från svenska till engelska

Vi översätter i princip alla typer av dokument och texter från svenska till engelska. Det kan vara juridiska texter, medicinska texter, tekniska manualer, medicinska studier, databaser, patientjournaler, avtal, pressmeddelanden, betyg, intyg, marknadsföringstexter, rättsprotokoll, webbtexter m.m.

Auktoriserad översättning från svenska till engelska

Precis som i Sverige finns i de engelska talande länderna en hel del olika benämningar för egentligen samma sak. I Sverige kallas en auktoriserad översättning också för bestyrkt översättning, officiell översättning eller certifierad översättning. Men även i de anglosaxiska länderna varierar beteckningen, oftast talas det om "Certified Translation", men det förekommer också andra beteckningar som t.ex. "Sworn Translation". När översättningen skall användas utanför Sverige använder vi alltid översättare som är auktoriserade i det engelsktalande land där de skall användas för att du inte skall behöva notarisera översättningen hos Notarius Publicus.

Facköversättning från svenska till engelska

När vi använder begreppet facköversättning så menar vi kvalificerad översättning från svenska till engelska inom juridik, finans, medicin eller teknik. Vi använder enbart universitetsutbildade översättare som är specialiserade inom det ämnesområde de översätter. Dvs. den översättning vi levererar är gjord av någon som inte bara kan språket utan också förstår ämnet och kan terminologin och detta oavsett om det är amerikansk eller britisk engelska.

Beställ en kvalificerad översättning från svenska till engelska direkt online.

Du kan beställa en översättning från svenska till engelska direkt online och detta oavsett om det är en auktoriserad översättning till engelska eller en kvalificerad facköversättning. Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal och få en offert direkt online.

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>