Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från svenska till ryska inom juridik, finans, medicin samt teknologi.

Vi översätter alla typer av texter och dokument från svenska till ryska. Här kan du beställa en professionell facköversättning eller auktoriserad översättning från svenska till ryska direkt online.

Vi översätter allt från medicinska avhandlingar och patientjournaler till juridiska dokument som rättsprotokoll, avtal och kontrakt, tekniska manualer, hemsidor pressmeddelanden, betyg, intyg, m.m från svenska till ryska. Översättningarna utförs av universitetsutbildade professionella översättare som är flytande på svenska men med ryska som modersmål.

Våra översättare översätter enbart till sitt ryska modersmål

Facköversättare som översätter till sitt modersmål producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Det innebär att du som kund får en bättre översättning, en översättning som i alla avseenden är av mycket hög kvalitet. För att en översättare skall kunna producera översättningar från svenska till ryska av hög kvalitet krävs att han/hon:

  • genomgått universitetsutbildning som översättare
  • enbart översätter inom det fackområde han/hon specialiserat sig på
  • enbart översätter till sitt ryska modersmål

Auktoriserad översättning av dokument från svenska till ryska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till ryska av dokument och och texter och du kan beställa en auktoriserad översättning till ryska direkt online. Vi översätter; affärsplaner, finansiella rapporter, kontrakt och avtal, domar, vigselbevis, personbevis, betyg mm.

Översättning till ryska med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna till ryska som kvalitetscertifierades och det redan 2011, samma år som det blev möjligt att kvalitetscertifieras. Vår garanti till dig är att när du beställer en översättning hos oss så för du en professionell kvalitativ översättning och skulle det mot förmodan finnas ett fel så korrigerar vi det omgående utan kostnad.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av ett sekretessavtal. Vi följer reglerna i ISO 27001 som omhandlar informationssäkerhet.

Säker betalning online

Du kan betala för din ryska översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert direkt online det går på under 1 minut. Ladda upp dina dokument i vår översättningsportal så får du veta hur mycket det kostar och när vi kan leverera.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad rysk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>