The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning från svenska till ryska inom juridik, finans, medicin samt teknologi.

Vi översätter alla typer av texter och dokument från svenska till ryska. Här kan du beställa en professionell facköversättning eller auktoriserad översättning från svenska till ryska direkt online.

Vi översätter allt från medicinska avhandlingar och patientjournaler till juridiska dokument som rättsprotokoll, avtal och kontrakt, tekniska manualer, hemsidor pressmeddelanden, betyg, intyg, m.m från svenska till ryska. Översättningarna utförs av universitetsutbildade professionella översättare som är flytande på svenska men med ryska som modersmål.

Våra översättare översätter enbart till sitt ryska modersmål

Facköversättare som översätter till sitt modersmål producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Det innebär att du som kund får en bättre översättning, en översättning som i alla avseenden är av mycket hög kvalitet. För att en översättare skall kunna producera översättningar från svenska till ryska av hög kvalitet krävs att han/hon:

  • genomgått universitetsutbildning som översättare
  • enbart översätter inom det fackområde han/hon specialiserat sig på
  • enbart översätter till sitt ryska modersmål

Auktoriserad översättning av dokument från svenska till ryska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till ryska av dokument och och texter och du kan beställa en auktoriserad översättning till ryska direkt online. Vi översätter; affärsplaner, finansiella rapporter, kontrakt och avtal, domar, vigselbevis, personbevis, betyg mm.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du kan betala för din ryska översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « visa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad rysk översättning direkt över internet.