Översätt svenska till portugisiska

Översätt texter inom finans, juridik, medicin samt teknik från svenska till portugisiska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Professionell översättning från svenska till portugisiska, kvalitetssäkrad översättning ISO 17100

The Native Translator är en av få i Skandinavien verksamma översättningsbyråer som är certifierade enligt ISO standarden ISO 17100. Vi är specialiserade på kvalificerad översättning, dvs. facköversättning och auktoriserad översättning bland annat från svenska till portugisiska. Vi utför auktoriserad översättning och specialiserad översättning inom finans, juridik, medicin och teknologi till portugisiska men också översättning av mer allmänna texter t.ex. brev och e-post.

Vi översätter allt från medicinska studier och patientjournaler till juridiska dokument som rättsprotokoll, betyg, intyg, kontrakt och avtal, kontoutdrag, självdeklarationer, slutskattesedlar, tekniska manualer, pressmeddelanden, marknadsföringstexter, m.m. från svenska till portugisiska. Våra översättare är universitetsutbildade med fackkompetens inom det ämnesområde de översätter och de översätter endast till sitt portugisiska modersmål

Våra portugisiska översättare är universitetsutbildade

Våra översättare är alltid universitetsutbildade och dessutom branschspecialister och kan därmed terminologin inom det ämnesområde de översätter. De har portugisiska som modersmål, bor och lever i Portugal eller i ett land där den variant av portugisiska som du önskar att översätta till talas. Vi översätter från svenska och 25 andra språk både till europeisk portugisiska, brasiliansk men också de varianter som talas i Afrika i t.e.x Angola och Mocambique.

Auktoriserad översättning från svenska till portugisiska

När översättningen skall användas i Portugal så försöker vi alltid att använda översättare som är auktoriserade i Portugal. Fördelen med detta är att du då slipper att stämpla översättningen hos Notarius Publicus då detta endast görs för att bekräfta att översättaren är auktoriserad i Sverige. En auktoriserad översättning från svenska till portugisiska gjord i Portugal blir alltid notariserad av oss i Portugal.

En auktoriserad översättning från svenska till portugisiska gjord av The Native Translator accepteras av advokater, banker, domstolar, myndigheter, notarier och skolor och universitet i Portugal.

Kvalitetssäkrad översättning från svenska till portugisiska ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och och det gäller inte minst översättning till portugisiska. Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer den nya normen ISO 27000 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Vill du beställa en översättning från svenska till portugisiska eller behöver du mer information?

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från portugisiska, klicka på PRISKALKYLATOR. Du betalar säkert med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller Saferpay en schweizisk betalningslösning. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad portugisisk översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>