Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning och kvalificerad facköversättning från svenska till portugisiska

Professionell översättning från svenska till portugisiska, vi översätter alla typer av texter och dokument till portugisiska.

Vi översätter allt från medicinska studier och patientjournaler till juridiska dokument som rättsprotokoll, kontrakt och avtal, kontoutdrag, tekniska manualer, databaser, pressmeddelanden, betyg, intyg, marknadsföringstexter, m.m. från svenska till portugisiska. Våra översättare är universitetsutbildade med fackkompetens inom det ämnesområde de översätter och de översätter endast till sitt modersmål

Våra portugisiska översättare är universitetsutbildade

Våra översättare är alltid universitetsutbildade och dessutom branschspecialister och kan därmed terminologin inom det ämnesområde de översätter. De har portugisiska som modersmål, bor och lever i Portugal eller i ett land där den variant av portugisiska som du önskar att översätta till talas. Vi översätter från svenska och 25 andra språk både till europeisk portugisiska, brasiliansk men också de varianter som talas i Afrika i t.e.x Angola och Mocambique.

Auktoriserad översättning från svenska till portugisiska

När översättningen skall användas i Portugal så försöker vi alltid att använda översättare som är auktoriserade i Portugal. Fördelen med detta är att du då slipper att stämpla översättningen hos Notarius Publicus då detta endast görs för att bekräfta att översättaren är auktoriserad i Sverige. En auktoriserad översättning från svenska till portugisiska gjord i Portugal blir alltid notariserad av oss i Portugal.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar säkert med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller Saferpay en schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning från svenska till portugisiska eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från portugisiska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad portugisisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>