Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning och facköversättning från svenska till italienska

Behöver du översätta en text eller ett dokument från svenska till italienska? Vi översätter alla typer av texter och dokument, professionell italiensk översättning utförd av ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå.

Vi översätter allt från medicinska avhandlingar och patientjournaler till juridiska dokument som domar, betyg och intyg, rättsprotokoll, avtal och kontrakt, tekniska manualer, hemsidor, pressmeddelanden, m.m.från svenska till italienska.

Vi arbetar endast med universitetsutbildade italienska översättare

Vi arbetar uteslutande med översättare som har en relevant universitetsutbildning och är flytande på svenska men har italienska som modersmål. Vi kräver också att de bor och lever i Italien då detta är viktigt för att de skall vara uppdaterade med den aldrig avstannande språkutvecklingen. Utöver att vara mycket duktiga lingvister och har lång erfarenhet som översättare så är de också branschspecialister och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter.

Auktoriserad översättning från svenska till italienska

Det behövs ofta en auktoriserad översättning när du ska översätta offentliga dokument, avtal, årsredovisningar, betyg eller registerutdrag som ska vara juridiskt bindande dokument. Vi hjälper dig med en auktoriserad översättning från svenska till italienska av dokument och texter som kräver juridisk giltighet och stämpel från en auktoriserad italiensk översättare.

Säker betalning online

Du kan betala för din italienska översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Italiensk översättning med kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi självklart en kvalitetsgaranti på de översättningar som vi genomför. Garantin innebär att att de översättningar vi levererar är grammatiskt såväl som terminologiskt korrekta och skulle det finnas ett fel så rättar vi det omgående utan kostnad.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning från svenska till italienska eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från italienska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till italienska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>