The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Auktoriserad översättning och facköversättning från svenska till italienska

Vi översätter alla typer av texter och dokument från svenska till italienska, professionell dokumentöversättning till italienska, ISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Vi översätter allt från medicinska avhandlingar och patientjournaler till juridiska dokument som rättsprotokoll, avtal och kontrakt, tekniska manualer, hemsidor pressmeddelanden, betyg, intyg, m.m.

Vi arbetar endast med universitetsutbildade italienska översättare

Vi arbetar uteslutande med översättare som har en relevant universitetsutbildning och italienska som modersmål. Vi kräver också att de bor och lever i Italien då detta är viktigt för att de skall vara uppdaterade med den aldrig avstannande språkutvecklingen. Utöver att vara mycket duktiga lingvister och har lång erfarenhet som översättare så är de också branschspecialister och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter.

Auktoriserad översättning från svenska till italienska

Det behövs ofta en auktoriserad översättning när du ska översätta offentliga dokument, avtal, årsredovisningar, betyg eller registerutdrag som ska vara juridiskt bindande dokument. Vi hjälper dig att översätta dokument som kräver juridisk giltighet och stämpel från en auktoriserad translator.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du kan betala för din italienska översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad italiensk översättning direkt över internet.