The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning och facköversättning från svenska till italienska

Behöver du översätta en text eller ett dokument från svenska till italienska? Vi översätter alla typer av texter och dokument, professionell italiensk översättning utförd av ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå.

Vi översätter allt från medicinska avhandlingar och patientjournaler till juridiska dokument som domar, betyg och intyg, rättsprotokoll, avtal och kontrakt, tekniska manualer, hemsidor, pressmeddelanden, m.m.från svenska till italienska.

Vi arbetar endast med universitetsutbildade italienska översättare

Vi arbetar uteslutande med översättare som har en relevant universitetsutbildning och är flytande på svenska men har italienska som modersmål. Vi kräver också att de bor och lever i Italien då detta är viktigt för att de skall vara uppdaterade med den aldrig avstannande språkutvecklingen. Utöver att vara mycket duktiga lingvister och har lång erfarenhet som översättare så är de också branschspecialister och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter.

Auktoriserad översättning från svenska till italienska

Det behövs ofta en auktoriserad översättning när du ska översätta offentliga dokument, avtal, årsredovisningar, betyg eller registerutdrag som ska vara juridiskt bindande dokument. Vi hjälper dig med en auktoriserad översättning från svenska till italienska av dokument och texter som kräver juridisk giltighet och stämpel från en auktoriserad italiensk översättare.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du kan betala för din italienska översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till italinska direkt över internet.