Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från svenska till franska

Kvalitetssäkrad facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till franska

Ska du nå den franskspråkiga marknaden eller är du en privatperson som behöver hjälp med att hantera den franska byråkratin? Behöver du dina texter eller dokument översatta från svenska till franska på ett exakt och kulturanpassat korrekt sätt? Då har du kommit rätt. Vårt team av erfarna översättare specialiserar sig på att leverera högkvalitativa översättningar som inte bara överför innebörden utan också bevarar nyanserna och den kulturella kontexten.

Vi översätter allt från medicinska avhandlingar och patientjournaler till juridiska dokument som domar, rättsprotokoll, avtal och kontrakt, registerdokument, tekniska manualer, hemsidor pressmeddelanden, betyg, intyg, m.m. från svenska til franska.

Auktoriserad översättning från svenska till franska

Våra auktoriserade översättare kan bestyrka översättningar av avtal, betyg, intyg, personbevis, årsredovisningar, juridiska handlingar och liknande dokument. När du beställer en auktoriserad översättning från svenska till franska så kommer översättningen att göras av en översättare som är auktoriserad i Frankrike och du behöver därför ingen apostille från notarius publicus som visar att översättaren är auktoriserad i Sverige.

En auktoriserad översättning från svenska till franska utförd av The Native Translator accepteras av advokatbyråer, banker, myndigheter och skolor och universitet i hela Frankrike utan undantag.

Vilken kompetens har The Native Translator's franska översättare?

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har franska som modersmål och bor och lever i Frankrike. Utöver att vara mycket duktiga lingvister är de också branschspecialister och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter, vi arbetar efter mottot att det man inte förstår det kan man heller inte översätta.

Varför skall du välja The Native Translator för dina översättningar till franska?

  • Professionell översättare med franska som modersmål: Våra översättare är inte bara flytande på svenska och med franska som modersmål, utan de har också djupgående kunskap om språkets nyanser och kulturella konventioner. Detta säkerställer att dina översättningar inte bara är korrekta, utan också passar in i målkulturens kontext.

  • Kvalitetssäkring: Vi sätter kvaliteten högt. Varje översättning genomgår rigorös granskning och korrekturläsning för att säkerställa att de är fria från fel och uppfyller dina specifika krav.

  • Sekretess: Vi förstår vikten av sekretess, särskilt när det gäller känslig information. Vår plattform och processer är utformade för att säkerställa att dina dokument behandlas med största säkerhet och integritet.

  • Mångsidighet: Oavsett om du behöver översätta affärsdokument, medicinska texter, marknadsföringsmaterial, tekniska manualer eller andra typer av texter, har vårt team kompetensen att leverera översättningar som uppfyller dina behov.

  • Tidsramar: Vi förstår vikten av att hålla tidsramar inom den globala marknaden. Våra dedikerade projektledare arbetar med dig för att fastställa realistiska tidsplaner och säkerställa punktlig leverans.

Kvalitetssäkrad översättning till franska ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Vad kostar det att översätta en text eller ett dokument från svenska till franska?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning från svenska till franska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Kontakta oss idag för att diskutera dina översättningsbehov och låt oss hjälpa dig att effektivt kommunicera med din målgrupp på den fransktalande marknaden.

The Native Translator är en teknisk översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad översättning av texter och dokument från svenska till franska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>