Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från svenska till franska inom juridik, medicin samt teknik

Vi översätter alla typer av texter och dokument från svenska till franska, professionell facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till franska.

Vi översätter allt från medicinska avhandlingar och patientjournaler till juridiska dokument som rättsprotokoll, avtal och kontrakt, registerdokument, tekniska manualer, hemsidor pressmeddelanden, betyg, intyg, m.m. från svenska til franska.

Auktoriserad översättning från svenska till franska

Våra auktoriserade översättare kan bestyrka översättningar av avtal, betyg, intyg, personbevis, årsredovisningar, juridiska handlingar och liknande dokument. När du beställer en auktoriserad översättning från svenska till franska så kommer översättningen att göras av en översättare som är auktoriserad i Frankrike och du behöver därför ingen apostille från notarius publicus som visar att översättaren är auktoriserad i Sverige.

Vilken kompetens har The Native Translator's översättare?

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har franska som  modersmål och bor och lever i Frankrike. Utöver att vara mycket duktiga lingvister är de också branschspecialister och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter, vi arbetar efter mottot att det man inte förstår kan man heller inte översätta.

Kvalitetsgaranti - hur vet jag att den översättning jag mottager håller en hög professionell kvalitet?

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna som kvalitetscertifierades och det redan 2010. 2015 certifierades vi som den 7:e byrån i Europa enligt ISO 17100, kort sagt vi har hela tiden legat på förkant när det gäller att kvalitetssäkra vårt arbete. Vi är fortfarande en av få byråer verksamma i Norden som är kvalitetscertifierade och vårt arbete kontrolleras fortfarande löpande av certifierande myndighet och det är din kvalitetsgaranti.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Vad kostar det att översätta en text eller ett dokument från svenska till franska?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning från svenska till franska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en teknisk översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad översättning av texter och dokument från svenska till franska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>