Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översätt svenska till arabiska, professionell översättning till arabiska inom juridik, medicin samt teknik och marknadsföring.

Vi översätter alla typer av texter och dokument, professionell facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till arabiska.

Vi översätter allt från medicinska avhandlingar och patientjournaler till juridiska dokument som domar, betyg och intyg, rättsprotokoll, avtal och kontrakt, vigsebevis, skilsmässodomar, tekniska manualer, hemsidor pressmeddelanden m.m. från svenska till arabiska. Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med arabiska som modersmål. Som ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå så lämnar vi självklart kvalitetsgaranti på översättning från svenska till arabiska.

Auktoriserad översättning från svenska till arabiska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till arabiska. Våra översättare är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige, det innebär att din översättning kommer att accepteras utomlands dock behövs ofta en notarisering hos Notarius Publicus. Dokument som typiskt måste översättas av en auktoriserad översättare från svenska till arabiska är; registerdokument, födelsebevis, vigselbevis, skillsmässodomar, betyg mm.

Vilken kompetens har The Native Translator's arabiska översättare?

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har arabiska som modersmål och helst bor och lever i ett land där arabiska talas, detta är viktigt för att de skall vara uppdaterade med språkutvecklingen. Utöver att vara mycket duktiga lingvister är de också branschspecialister och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter.

Arabisk översättning med kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi självklart en kvalitetsgaranti på de översättningar som vi genomför. Garantin innebär att att de översättningar vi levererar är grammatiskt såväl som terminologiskt korrekta och skulle det finnas ett fel så rättar vi det omgående utan kostnad.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av ett sekretessavtal.

Vill du beställa en översättning från svenska till arabiska eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från arabiska, klicka på PRISKALKYLATOR. Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till arabiska direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>