The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Översätt svenska till arabiska, professionell översättning till arabiska inom juridik, medicin samt teknik och marknadsföring.

Vi översätter alla typer av texter och dokument, professionell facköversättning och auktoriserad översättning från svenska till arabiska.

Vi översätter allt från medicinska avhandlingar och patientjournaler till juridiska dokument som domar, betyg och intyg, rättsprotokoll, avtal och kontrakt, vigsebevis, skilsmässodomar, tekniska manualer, hemsidor pressmeddelanden m.m. från svenska till arabiska. Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med arabiska som modersmål. Som ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå så lämnar vi självklart kvalitetsgaranti på översättning från svenska till arabiska.

Auktoriserad översättning från svenska till arabiska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till arabiska. Våra översättare är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige, det innebär att din översättning kommer att accepteras utomlands dock behövs ofta en notarisering hos Notarius Publicus. Dokument som typiskt måste översättas av en auktoriserad översättare från svenska till arabiska är; registerdokument, födelsebevis, vigselbevis, skillsmässodomar, betyg mm.

Vilken kompetens har The Native Translator's arabiska översättare?

Vi arbetar endast med universitetsutbildade översättare, översättare som har arabiska som modersmål och helst bor och lever i ett land där arabiska talas, detta är viktigt för att de skall vara uppdaterade med språkutvecklingen. Utöver att vara mycket duktiga lingvister är de också branschspecialister och kan terminologin inom det ämnesområde de översätter.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du kan betala för en översättning till arabiska med ditt kreditkort direkt online med PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får en offert och beställer din översättning till arabiska direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning till arabiska direkt online.