Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning av dokument och texter från ryska till svenska.

Auktoriserad översättning och specialiserad facköversättning från ryska till svenska

The Native Translator utför kvalificerad översättning från ryska till svenska inom de flesta fackområden. Vi översätter allt från finansiell information, kontrakt och avtal, patientjournaler, teknisk produktinformation, användarhandböcker, kreativt marknadsföringsmaterial, power-point-presentationer, webbinnehåll etc. och vi lämnar självklart kvalitetsgaranti på de översättningar vi levererar.

När behöver man en auktoriserad översättning?

I de flesta länder kräver offentliga myndigheter och institutioner att offentliga dokument ska översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta titeln. Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning från ryska till svenska är: Adoptionshandlingar, arvsdokument, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv.

Auktoriserad översättning från ryska till svenska

Vi utför auktoriserad översättning från ryska till svenska av alla dokument som kräver en auktoriserad översättning. För alla auktoriserade översättningar till svenska använder vi med, få undantag, översättare auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige. En auktoriserad översättning stämplas, dateras och signeras av translatorn.

Professionell facköversättning från ryska till svenska

Vi erbjuder alla typer av översättningstjänster, oavsett om du vill översätta en årsrapport eller en medicinsk journal från ryska så levererar vårt team av översättare översättningar av högsta kvalitet som uppfyller dina behov. Juridiska avtal, säkerhetsrapporter, bruksanvisningar eller bipacksedlar, det viktigt att dina texter är helt korrekta. Våra översättare ser till att innehållet blir rätt och att terminologin är konsekvent. Vi säkerställer att alla språkversioner av din dokumentation uppfyller kraven genom översättning av högsta kvalitet. Vi arbetar med CAT verktyg och terminologidatabaser för att säkra att vi använder din terminologi konsekvent genom ditt dokument och också mellan olika dokument.

Kvalitetssäkrad översättning från ryska till svenska ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en facköversättning eller en auktoriserad översättning från ryska till svenska direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att bl.a. leverera kvalitetssäkrad översättning till svenska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>