Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översätt arabiska till svenska - professionell översättning från arabiska

Vi översätter alla typer av texter och dokument inom juridik, finans och ekonomi, medicin samt teknik från arabiska till svenska

Kvaliteten på en arabisk översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste vara flytande arabiska med svenska som modersmål. Han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god. Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning från arabiska av hög kvalitet om någon av dessa förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast universitetsutbildade professionella översättare som är flytande på arabiska, med ämneskompetens inom det fackområde de översätter och naturligtvis endast till sitt svenska modersmål.

Professionell facköversättning från arabiska till svenska

Hos oss kan du beställa en kvalificerad facköversättning från arabiska till svenska inom juridik, ekonomi, medicin eller teknik. Vi översätter alla typer av dokument. Det kan vara juridiska texter, kvartalsrapporter, årsredovisningar, medicinska texter, tekniska manualer, medicinska studier, databaser, patientjournaler, avtal, pressmeddelanden, betyg, intyg, domar, webbtexter m. m. Inga dokumenttyper är främmande för oss.

Auktoriserad översättning från arabiska till svenska

Födelsebevis, pass, körkort, domar etc måste alltid översättas av en auktoriserad översättare. Här kan du beställa en auktoriserad översättning från arabiska till svenska av dina dokument direkt online.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Vill du beställa en översättning från arabiska till svenska eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning av ett dokument eller en text till eller från arabiska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad arabisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>