Översätt arabiska till svenska

Professionell översättning av texter och dokument från arabiska till svenska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Auktoriserad översättning och specialiserad facköversättning från arabiska till svenska

The Native Translator utför kvalificerad översättning från arabiska till svenska inom de flesta fackområden. Vi översätter allt från finansiell information, kontrakt och avtal, patientjournaler, teknisk produktinformation, användarhandböcker, kreativt marknadsföringsmaterial, power-point-presentationer, webbinnehåll etc. och vi lämnar självklart kvalitetsgaranti på de översättningar vi levererar.

När behöver man en auktoriserad översättning?

I de flesta länder kräver offentliga myndigheter och institutioner att offentliga dokument ska översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta titeln. Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning från arabiska till svenska är: Adoptionshandlingar, arvsdokument, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv.

Auktoriserad översättning från arabiska till svenska

Vi utför auktoriserad översättning från arabiska till svenska av alla dokument som kräver en auktoriserad översättning. För alla auktoriserade översättningar till svenska använder vi med, få undantag, översättare auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige. En auktoriserad översättning stämplas, dateras och signeras av translatorn.

Professionell facköversättning från arabiska till svenska

Vi erbjuder alla typer av översättningstjänster, oavsett om du vill översätta en årsrapport eller en medicinsk journal från arabiska så levererar vårt team av översättare översättningar av högsta kvalitet som uppfyller dina behov. Juridiska avtal, säkerhetsrapporter, bruksanvisningar eller bipacksedlar, det är viktigt att dina texter är helt korrekta. Våra översättare ser till att innehållet blir rätt och att terminologin är konsekvent. Vi säkerställer att alla språkversioner av din dokumentation uppfyller kraven genom översättning av högsta kvalitet. Vi arbetar med CAT verktyg och terminologidatabaser för att säkra att vi använder din terminologi konsekvent genom ditt dokument och också mellan olika dokument.

Kvalitetssäkrad översättning från arabiska till svenska ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en facköversättning eller en auktoriserad översättning från arabiska till svenska direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att bl.a. leverera kvalitetssäkrad översättning från arabiska till svenska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>