Teknisk översättning till svenska The Native Translator
Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Teknisk översättning skall utföras av översättare med teknisk fackkompetens.

ISO 17100 certifierad teknisk översättningbyrå

När du behöver översätta tekniska dokument som manualer, bruksanvisningar, produktblad mm. så behöver du översättare som har målspråket som modersmål och som kan ditt ämnesområde. Hos The Native Translator får du alltid hjälp av tekniska översättare med svenska som modersmål och som kan terminologin i din bransch. Som kund hos oss får du dessutom alltid hjälp av samma team av översättare varje gång detta för att säkra att du alltid får en text med samma tonalitet.

Teknisk översättning är 70% terminologi

Varje översättningsuppdrag startar alltid med att vi upprättar en kundspecifik terminologidatabas oavsett om det är en juridisk eller en teknisk översättning. När det gäller teknisk översättning så är detta arbete viktigare än i andra sammanhang då det, när det gäller teknisk översättning, är mycket mer frekvent med kundspecifik terminologi än i till exempel juridisk eller medicinsk översättning. Vi använder översättningsminnen och terminologidatabaser för att säkerställa att vi använder samma terminologi igenom hela texten och att den också används när du nästa gång kommer med ett översättningsuppdrag till oss.

Kvalitetssäkrad teknisk översättning

Vi lämnar kvalitetsgaranti på de översättningar vi utför. Dvs. om du mot förmodan finner något som är felöversatt eller där du önskar det formulerat annorlunda så ser vi på översättningen igen. De översättare vi använder är professionella tekniska facköversättare med mycket stor kunskap inom det område de översätter. Procedurerna i vår ISO 17100 certifiering är också en del av den kvalitetssäkring av översättningen som vi genomför.

Våra språk

Vi utför teknisk översättning till svenska från nedanstående språk men också i över 600 andra språkkombinationer. Så tveka inte att kontakta oss, vi kan sannolikt lösa hela ditt behov av kvalificerad teknisk översättning.

Arabiska, bulgariska, danska, finska, franska, hindi, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, spanska, tjeckiska, turkiska, tyska, ungerska med flera.

Vad är The Native Translator?

Vi är en kvalitetscertifierad global översättningsbyrå med huvudkontor i Schweiz, specialiserad på kvalificerad översättning inom teknik, juridik, finans och medicin. Byrån etablerades i 2005 och är idag en global byrå med ca: 5 500 översättare varav 55 i Sverige. 2011 blev det möjligt att kvalitetscertifiera översättningsbyråer och vi var den 7e i Europa som mottog detta certifikat, är ISO 17100 certifierade med certifikat 2011007. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Hur mycket kostar en teknisk översättning till svenska?

Här kan du får svar på frågan direkt, ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal, den ger dig både pris och leveranstid på mindre än en minut. Är du ett företag med ett stort uppdrag föreslår vi att du i stället kontaktar oss på e-post.

Behöver du mer information?

Kontakta oss på e-post, vi försöker att svara inom 30 minuter och det dygnet runt.

The Native Translator är en global ISO 17100 kvalitetscertifierad teknisk översättningsbyrå som bland annat fokuserar på översättning inom teknik.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>