Behöver du en översättning till eller från franska med krav på professionell kvalitet?

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå för franska, certifikat no: 2011007. Vi kvalitetscertifierades som den 7 översättningsbyrån i Europa och det redan 2011.

Alla som arbetar med kvalitetssäkring vet att kvalitet är inget som slumpmässigt inträffar. Kvalitet är resultatet av ett beslut, en genomförd strategi med regelmässig uppföljning och ett klart definierat mål. Vi mottog vår certifiering redan 2011, då var den ny och hette EN-15038 men blev en ISO certifiering 2015.

När du beställer en översättning till eller från franska hos The Native Translator så kommer vi att leva upp till våra egna högt ställda krav och naturligtvis kraven från vår certifiering. Översättningen kommer att genomföras av en universitetsutbildad översättare med målspråket som modersmål. Han/hon kommer att dessutom att ha kompetens inom just ditt ämnesområde och förstår därmed texten och kan terminologin. Ganska enkelt, det man inte förstår det kan man inte översätta.

Vi utför kvalitetssäkrad översättning till och från franska inom:

 • Ekonomi och finans
 • Juridik och samhällsvetenskapliga texter
 • Medicin inkluderande veterinärmedicin och farmakologi
 • Teknik, teknologi inkluderande medicinsk teknologi
 • Marknadsföring, turism, webbmaterial

Auktoriserad översättning till och från franska

Oavsett om du beställer en auktoriserad översättning till eller från franska så eftersträvar vi att göra denna i det land där översättningen skall användas. Därför är det viktigt att du anger i vilket land översättningen skall användas. Om vi skall utföra en auktoriserad översättning till franska och denna skall användas i Canada så eftersträvar vi att göra den där.

Vi översätter mellan svenska och franska men också 100 andra språk

Du kan beställa en kvalitetssäkrad översättning mellan franska och följande språk direkt online: Arabiska, bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, hindi, italienska, kinesiska, koreanska, japanska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, spanska, svenska, turkiska, tyska och ungerska. För övriga språk vill vi be dig att kontakta oss på e-post

Kvalitetssäkrad översättning till och från franska hos The Native Translator

Vi levererar en professionell fransk översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet och här behöver vi din hjälp. Om du levererar en bra inskannad kopia av dokumentet/en du önskar att översätta så är det enklare och går snabbare för oss att återskapa en layout till översättningen.

Vi kommer att använda översättare som är professionella, universitetsutbildade översättare med målspråket som modersmål. De är dessutom specialiserade inom just ditt ämnesområde, förstår texten och kan terminologin så oavsett om du beställer en medicinsk översättning, en kvalificerad teknisk eller en juridisk översättning så översätts ditt dokument av en översättare med rätt kompetens.

Att vara en ISO-certifierad översättningsbyrå förpliktar

The Native Translator, som är en del av The Translator Group, är som nämnt ovan en enligt ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå. Vi tar vårt kvalitetsarbete allvarligt och efterlever dessutom kraven i ISO 14001 och 27001, certifieringar som reglerar miljöledning och datasäkerhet.

Sekretess en självklarhet

Vi översätter mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla översättningsuppdrag under mycket sträng sekretess följer kraven i GDPR och ISO 27001.

Behöver du mer information eller vill du beställa en fransk översättning?

Ladda upp ditt dokument här får du offert med både pris och förväntad leveranstid på en auktoriserad översättning eller en kvalificerad facköversättning till eller från franska direkt online. Behöver du mer information om översättning till och från franska så når du oss på e-post dygnet runt.

The Native Translator är en global översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från franska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>