Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Medicinsk översättning skall utföras av översättare med medicinsk fackkompetens

ISO 17100 certifierad medicinsk översättningbyrå

När du behöver översätta dokument och texter inom life science, läkemedel, medicinteknik och vård och omsorg så behöver du översättare som har målspråket som modersmål och som kan ditt ämnesområde. Hos The Native Translator görs dina översättningar av medicinska översättare som kan den medicinska terminologin inom just ditt fackområde. Som kund hos oss får du dessutom alltid hjälp av samma team av medicinska översättare, detta för att säkra att du alltid får en text med samma tonalitet.

Medicinsk översättning handlar om terminologi

Varje översättningsuppdrag startar därför med att vi upprättar en kundspecifik terminologidatabas. Vi använder översättningsminnen och terminologidatabaser för att säkerställa att vi använder samma terminologi igenom hela texten och att samma terminologi också används när du nästa gång kommer med ett översättningsuppdrag till oss. Vi översätter forskningsrapporter, publikationer inom medicin och folkhälsa, instruktioner, manualer och utbildningsmaterial, produktdatablad, protokoll och patientinformation samt marknadsmaterial som webbtexter och broschyrer. Behöver du hjälp med layout, är ditt material i Indesign så hanterar vi det också i vår DTP avdelning.

Kvalitetssäkrad medicinsk översättning

Vi lämnar kvalitetsgaranti på de översättningar vi utför. Dvs. om du mot förmodan finner något som är felöversatt eller där du önskar det formulerat annorlunda så ser vi på översättningen igen. De översättare vi använder är professionella medicinska facköversättare med mycket stor kunskap inom det område de översätter. Procedurerna i vår ISO 17100 certifiering är också en mycket viktig del av den kvalitetssäkring av översättningen som vi genomför.

Våra språk

Vi utför medicinsk översättning i över 600 språkkombinationer så tveka inte att kontakta oss, vi kan sannolikt lösa hela ditt behov av kvalificerad medicinsk översättning. Nedan några av de språk som vi utför medicinsk översättning till och från; Arabiska, bulgariska, danska, finska, franska, hindi, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, spanska, tjeckiska, turkiska, tyska, ungerska med flera.

Vad är The Native Translator?

Vi är en kvalitetscertifierad global översättningsbyrå med huvudkontor i Schweiz, specialiserad på kvalificerad översättning inom medicin, teknik, finans och juridik. Byrån etablerades år 2005 och är idag en global översättningsbyrå med ca: 5 500 översättare varav 55 i Sverige. 2011 blev det möjligt att kvalitetscertifiera översättningsbyråer och vi var den 7:e i Europa som mottog detta certifikat, är ISO 17100 certifierade med certifikat 2011007. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess

Vi tillämpar sträng sekretess vad gäller all information som kommer oss tillhanda i samband med uppdrag. All vår personal såväl projektledare, översättare som administrativ personal är bundna av strikta sekretessavtal.

Hur mycket kostar en medicinsk översättning?

Här kan du får svar på frågan direkt, ladda upp ditt dokument i vår portal, den ger dig både pris och leveranstid på mindre än en minut. Representerar du ett företag med ett stort uppdrag föreslår vi att du i stället kontaktar oss på e-post.

Behöver du mer information?

Kontakta oss på e-post, vi försöker att svara inom 30 minuter och det dygnet runt.

The Native Translator är en global ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå som bland annat fokuserar på översättning inom medicin och life science.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>