Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning till och från tyska online

Tyska översättare som kan ditt ämnesomåde och terminologin, professionell översättning till tyska inom juridik, finans, medicin och teknik ISO 17100

The Native Translator utför professionella översättningar till och från tyska. Våra översättare är universitetsutbildade och professionellt kvalificerade inom sina respektive expertområden med en examen alternativt lång arbetserfarenhet. Vi använder huvudsakligen tyska facköversättare och auktoriserade tyska översättare och kan därför lämna kvalitetsgaranti på våra översättningar. De översättningar till tyska vi levererar är kulturellt anpassade och färdiga att använda vid leverans.

Tyska facköversättare - översättare med fackkompetens

Med facköversättare menas en översättare som inte bara har lingvistiska kvalitéer utan också en djupgående kompetens inom det fackområde han eller hon översätter. Kvalitén på en översättning definieras inte enbart av en korrekt grammatik utan lika mycket av att översättaren har använt en korrekt och ofta kundspecifik terminologi. Bland våra översättare finns advokater, läkare, ingenjörer, revisorer mm. och alla har tyska som sitt modersmål

Vi utför översättning till och från tyska av:

  • Finansiella dokument
  • Juridiska dokument
  • Marknadsföringsdokument och kampanjer
  • Medicinska dokument
  • Tekniska dokument

Auktoriserad översättning till tyska med kvalitetsgaranti

Vi utför auktoriserad översättning till och från tyska och använder oss av lokalt auktoriserade översättare. Dvs skall översättningen användas i Tyskland så görs den av en i Tyskland auktoriserad översättare, skall den användas i Sverige så utförs översättningen av en svensk av Kammarkollegiet auktoriserad tysk översättare. The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar dagligen känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Vi upprättar gärna ett NDA med kunder som så önskar. All vår personal är bunden av ett sekretessavtal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en tysk översättning av ditt/dina dokument direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad tysk översättning av dokument och texter direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>