The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning från ryska till svenska

Facköversättning och auktoriserad översättning från ryska till svenska inom juridik, finans, teknik och medicin.

Vårt globala nätverk på över 5 500 facköversättare står till ditt förfogande och vi kan hantera mycket stora uppdrag på kort tid, men inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi utför kvalificerad översättning av texter och dokument från ryska till svenska inom juridik, finans, medicin och teknologi.

Ryska översättare med fackkompetens som kan terminologin

Våra översättare är kvalificerade med en examen inom  sina respektive expertområden, flera är också auktoriserade ryska översättare. Ditt dokument eller text kommer därför att översättas till en mycket hög professionell standard. Våra översättare är förstås lingvister, men de erbjuder också kulturell expertis, eftersom de naturligtvis endast översätter från ryska till sitt svenska modersmål.

Rysk facköversättning och auktoriserad rysk översättning

Vi utför kvalificerad översättningen inom medicin, juridik, finans, samt teknik men också auktoriserad översättning från ryska till svenska. Som exempel på översättningar som vi utför så kan vi nämna kontrakt och avtal, registreringsbevis, betyg, avhandlingar och rapporter, patent, hemsidor, manualer mm.

Rysk översättning med vår kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt kvalitetsstandarden ISO17100. Vårt arbete kontrolleras löpande av Austrian Standards som är certifierande myndighet. Så får du som vår kund högsta möjliga säkerhet.
I vår översättningsprocess kontrolleras den översatta texten av ytterligare en facköversättare, som har textens målspråk som sitt modersmål. Kontrollen gäller grammatik, rättstavning, interpunktion och syntax samt att texten är korrekt återgiven samt fullständig. På The Native Translator är denna process certifierad enligt den internationella standarden ISO 17100 för facköversättningar. Den innehåller följande:

  • Val av kvalificerad personal och professionella översättare
  • Översättningstjänster enligt "fyra ögon"-principen
  • Effektiva rutiner för projektledning och översättningstjänster
  • Kvalitetssäkring och projektledning på högsta nivå
  • Strategisk användning av tekniska resurser
  • Beaktande av kundfeedback
  • Internationell jämförbarhet
  • Efterkontroll av korrigerade dokument för vidarebefordran av feedback till översättarna

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Här får du din offert

Du har möjlighet att inom 1 minut få en offert av oss och kan också beställa din översättning direkt här online  « Opens internal link in current windowVisa offertOpens internal link in current window ». Vi garanterar en översättning på 3 A4-sidor eller 800 ord inom 24 timmar!

Kontaktinformationer

För ytterligare upplysningar når du oss dygnet runt via Opens window for sending emaile-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitetssäkrad auktoriserad rysk översättning direkt över internet.