Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från ryska till svenska

Facköversättning och auktoriserad översättning från ryska till svenska inom juridik, finans, teknik och medicin  ISO 17100

Vårt globala nätverk på över 5 500 facköversättare står till ditt förfogande och vi kan hantera mycket stora uppdrag på kort tid, men inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi utför kvalificerad översättning av texter och dokument från ryska till svenska inom juridik, finans, medicin och teknologi.

Ryska översättare med fackkompetens som kan terminologin 

Våra översättare är kvalificerade med en examen inom  sina respektive expertområden, flera är också auktoriserade ryska översättare. Ditt dokument eller text kommer därför att översättas till en mycket hög professionell standard. Våra översättare är förstås lingvister, men de erbjuder också kulturell expertis, eftersom de naturligtvis endast översätter från ryska till sitt svenska modersmål.

Rysk facköversättning och auktoriserad rysk översättning

Vi utför kvalificerad översättningen inom medicin, juridik, finans, samt teknik men också auktoriserad översättning från ryska till svenska. Som exempel på översättningar som vi utför så kan vi nämna kontrakt och avtal, registreringsbevis, betyg, avhandlingar och rapporter, patent, hemsidor, manualer mm.

  • Val av kvalificerad personal och professionella översättare
  • Översättningstjänster enligt "fyra ögon"-principen
  • Effektiva rutiner för projektledning och översättningstjänster
  • Kvalitetssäkring och projektledning på högsta nivå
  • Strategisk användning av tekniska resurser
  • Beaktande av kundfeedback
  • Internationell jämförbarhet
  • Efterkontroll av korrigerade dokument för vidarebefordran av feedback till översättarna

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Rysk översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100 och ISO 20771

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra ryska översättningar.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Här kan du beställa en rysk översättning eller få mer information:

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning av ditt/dina dokument direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitetssäkrad auktoriserad rysk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>