Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Översättningstjänst i Dubai – översättningsbyrå online tillgänglig dygnet runt

Professionell översättning i Dubai, Doha och Kuwait City

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå. Med ett globalt nätverk på fler än 5 500 professionella översättare till vårt förfogande kan vi möta ditt översättningsbehov oavsett storlek. Vi tillhandahåller kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning till fler än 100 språk direkt över internet.

Översättare med fackkompetens

Våra översättare är kvalificerade inom sina respektive fackområden, och de flesta är facköversättare eller auktoriserade översättare, så du kan vara säker på att ditt dokument kommer att översättas till högsta möjliga professionella standard. Våra översättare är förstås lingvister, men de erbjuder även kulturell expertis, då de naturligtvis enbart översätter till sina respektive modersmål.

Exempel på dokumenttyper som vi översätter är: tekniska manualer, finansiella dokument, juridiska dokument, annonser, medicinska dokument, certifikat, personbevis samt programvaru- och IT-översättningar.

Dokumenten listade nedan kräver vanligtvis en auktoriserad översättning:

 • Akademiska meriter, certifikat och diplom
 • Adoptionsdokument
 • Födelse- och dödsattester
 • Tull- och immigrationsdokument
 • Vigsel- och skilsmässobevis
 • Juridiska kontrakt och hyresavtal
 • Sjukvårdshistorik
 • Redovisningshandlingar 
 • Fastighetshandlingar
 • Testamenten
 • Pilotcertifikat
 • Medicinska certifikat och diplom

Vi utför auktoriserad översättning till fler än 100 språk, certifieringar som är giltiga i det land där ni avser att använda dem.

Sekretess en självklarhet

För både våra klienter och för oss är privatlivet oerhört viktigt, så ni kan vara säkra på att den information vi tar emot från er stannar hos oss. Ett sekretessavtal binder alla våra översättare och project managers. Läs mer om detta på fliken privacy policy.

Översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100 och ISO 20771

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Här kan du beställa en översättning eller få mer information:

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning av ditt/dina dokument direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad finansiell och juridisk översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>