The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning från svenska till kinesiska online

Av Kammarkollegiet auktoriserad kinesisk översättare

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på bl.a. juridisk och finansiell auktoriserad översättning mellan svenska och kinesiska. Vi utför också facköversättning inom juridik, finans, teknik och medicin både från kinesiska till svenska och svenska till kinesiska.

Kinesiska facköversättare, översättare med djupgående ämneskunskap som förstår ämnet och kan terminologin.

Våra översättare är facköversättare och med det menas en översättare som inte bara har lingvistiska kvalitéer utan också en djupgående kompetens inom det fackområde han eller hon översätter. Gemensamt för alla våra översättare är att de har en universitetsutbildning och en specialist kompetens inom det område de översätter, en förutsättning för att kunna använda rätt terminologi. Våra översättare är flytande på svenska men har kinesiska som modersmål.

Bland våra kunder finns den svensk-kinesiska handelskammaren SCCA som vi har ett samarbetsavtal med och sedan 2012 är vi kinesisk översättningspartner för den svenska staten.

Vi översätter bl.a. följande typer av dokument till och från kinesiska:

  • Finansiella dokument
  • Marknadsföringsdokument och kampanjer
  • Broschyrer och web för hotell och turistnäringen
  • Medicinska dokument
  • Tekniska dokument
  • Juridiska dokument

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår Opens internal link in current windowportal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.