Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning från svenska till kinesiska online

Av Kammarkollegiet auktoriserad kinesisk översättare

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på bl.a. juridisk och finansiell auktoriserad översättning mellan svenska och kinesiska. Vi utför också facköversättning inom juridik, finans, teknik och medicin både från kinesiska till svenska och svenska till kinesiska.

Kinesiska facköversättare, översättare med djupgående ämneskunskap som förstår ämnet och kan terminologin.

Våra översättare är facköversättare och med det menas en översättare som inte bara har lingvistiska kvalitéer utan också en djupgående kompetens inom det fackområde han eller hon översätter. Gemensamt för alla våra översättare är att de har en universitetsutbildning och en specialist kompetens inom det område de översätter, en förutsättning för att kunna använda rätt terminologi. Våra översättare är flytande på svenska men har kinesiska som modersmål.

Bland våra kunder finns den svensk-kinesiska handelskammaren SCCA som vi har ett samarbetsavtal med och sedan 2012 är vi kinesisk översättningspartner för den svenska staten.

Vi översätter bl.a. följande typer av dokument till och från kinesiska:

  • Finansiella dokument
  • Juridiska dokument
  • Marknadsföringsdokument och kampanjer
  • Medicinska dokument
  • Tekniska dokument

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Kinesisk översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100 och ISO 20771

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra kinesiska översättningar.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Här kan du beställa en kinesisk översättning eller få mer information:

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en kinesisk översättning av ditt/dina dokument direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>