Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning till kinesiska

Auktoriserad översättning från svenska till kinesiska samt facköversättning inom juridik, finans, teknik, medicin samt reklam och marknadsföring till kinesiska..

Med ett globalt nätverk på över 5 500 översättare är The Native Translator en av världens största översättningsbyråer. Som en av få översättningsbyråer verksamma i Skandinavien är vi certifierade både i Europa och Nordamerika, i Europa enligt ISO 17100.

Vi tillhandahåller professionell översättning till fler än 100 språk och är bl.a. specialiserade på asiatiska språk och bland dem kinesiska. Våra kinesiska översättare till är universitetsutbildade och kvalificerade inom sina respektive expertområden, s.k. facköversättare men vi har också auktoriserade kinesiska översättare till vårt förfogande, auktoriserade översättare från svenska till kinesiska som meddelats sin auktorisation av Kammarkollegiet.

Våra översättare är inte bara linguister de erbjuder också kulturell expertis

Våra kinesiska översättare är förstås lingvister, men erbjuder även kulturell expertis, då de endast översätter till sina respektive modersmål. Du kan därför vara säker på att dina dokument och texter kommer att översättas till en mycket hög professionell standard. 

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.

Sekretess

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Här får du din offert

Du har möjlighet att inom 1 minut få en offert av oss och kan också beställa din översättning direkt här online. Vi garanterar en översättning på 3 A4-sidor eller 800 ord inom 24 timmar!

Kontaktinformationer

För ytterligare upplysningar når du oss dygnet runt via e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitetssäkrad auktoriserad rysk översättning direkt över internet. The Native Translator översättningspartner till SCCA, Svensk - Kinesiska Handelskammaren.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>