Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning till kinesiska

Auktoriserad översättning samt facköversättning från svenska till kinesiska

Med ett globalt nätverk på över 5 500 översättare är The Native Translator en av världens största översättningsbyråer online. Som en av få översättningsbyråer verksamma i Skandinavien är vi certifierade både i Europa och Nordamerika, i Europa enligt ISO 17100.

Vi tillhandahåller professionell översättning till fler än 100 språk och är bland annat specialiserade på asiatiska språk och bland dem kinesiska. Våra kinesiska översättare är universitetsutbildade och kvalificerade inom sina respektive expertområden, s.k. facköversättare men vi har också auktoriserade översättare från svenska till kinesiska till vårt förfogande, översättare auktoriserade av Kammarkollegiet.

Det finns två varianter av det kinesiska skriftspråket och därför är det viktigt att definiera innan du beställer en översättning var din kinesiska text skall publiceras/användas? Ska den läsas i Kina, Singapore, Hongkong, Taiwan eller Malaysia?

  • Förenklad kinesiska – denna typ av kinesiska används i Kina.

  • Traditionell kinesiska – den här typen av kinesiska används bland annat i Singapore, Taiwan, Hongkong och Malaysia.

Vi får ibland frågan om vi kan översätta till Mandarin eller Kantonesiska. Både Mandarin och Kantonesiska är dialekter och alltså inte skriftspråk.

Våra kinesiska översättare är inte bara linguister de erbjuder också kulturell expertis

Våra kinesiska översättare är förstås lingvister, men erbjuder även kulturell expertis, då de endast översätter till sitt kinesiska modersmål. Du kan därför vara säker på att dina dokument och texter kommer att översättas till en mycket hög professionell standard. 

Översättning till kinesiska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led. Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Hur mycket kostar en professionell översättning till kinesiska?

Ladda upp en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning av ditt dokument till eller från franska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. Vi är PCI Security Standards certifierade.

Kontaktinformationer

För ytterligare upplysningar når du oss dygnet runt via e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitetssäkrad auktoriserad rysk översättning direkt över internet. The Native Translator översättningspartner till SCCA, Svensk - Kinesiska Handelskammaren.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>