Auktoriserad översättning till japanska

Facköversättning och auktoriserad översättning till japanska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Professionell översättning till japanska inom juridik, finans, ekonomi, medicin samt teknik.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå. Med fler än 5 500 professionella översättare i vårt nätverk har vi både kapacitet och kompetens att täcka hela ditt översättningsbehov till och från japanska och det dygnet runt. Tack vare vårt globala nätverk av expertöversättare görs alla översättningar av språkexperter som översätter till sitt modersmål, kulturellt anpassade översättningar som är färdiga att använda vid leverans. Våra japanska översättare har en mycket god lingvistiska förmåga, dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift, och är dessutom specialiserade inom en specifik bransch eller sektor och kan terminologin.

Professionell japansk översättningen inom alla fackområden

Olika typer av innehåll behöver olika typer av översättning. Oavsett om det handlar om en kort beskrivning på 100 ord från svenska till japanska eller ett långt juridiskt avtal från japanska till tyska så erbjuder The Native Translator en helhetslösning som tar hand om just ditt översättningsbehov. Oavsett om du behöver översätta ett avtal, säkerhetsrapporter, bruksanvisningar, bipacksedlar eller en årsredovisning så är det viktigt att dina texter är helt korrekta. Våra översättare ser till att innehållet blir rätt och att terminologin är konsekvent. Ser till att dina texter uppfyller kraven genom översättning av högsta kvalitet.

Vi utför översättningar mellan japanska och 40 språk inom finans, juridik, medicin och teknik. De översättningar vi levererar är kvalitetssäkrade enligt ISO 17100 och av en mycket hög professionell standard.

Vi översätter bland annat följande typer av dokument till och från japanska:

 • Juridiska dokument: Avtal och kontrakt, betyg, domar och lagtexter, produktgarantier och licensavtal, kollektivavtal och anställningsavtal, personbevis, registerdokument, vigselbevis samt upphandlingsdokument.
 • Finansiella dokument: Årsredovisningar, delårsrapporter, fondprospekt och andra finansiella dokument  – vi anpassar vi oss till dina specifika översättningsstandarder (terminologi, stil, formatering) för att försäkra oss om att du ska få översättningar av hög kvalitet och att dina texter förstås av mottagare globalt.
 • Medicinska facktexter: Avhandlingar, bipacksedlar, medicinska studier, vetenskapliga artiklar, patientjournaler,  och medicin-tekniska broschyrer – vi är ISO 17100 certifierade och specialiserade på medicinsk och medicin-teknisk översättning.
 • Teknisk dokumentation: Bruksanvisningar, datablad, patent, serviceinformation och tekniska broschyrer – vi behärskar den specifika terminologin för att målgruppsorienterat översätta dina tekniska texter.

Auktoriserad översättning till och från japanska

Reglerna för auktoriserade eller certifierade översättningar skiljer sig från land till land, så det är därför viktigt att man använder sig av en översättningsbyrå som kan tillhandahålla en auktoriserad japansk översättning som accepteras i Japan. Då det inte finns översättare i japan som är auktoriserade från svenska till japanska så använder vi japanska översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet, översättningen skall sedan endast stämplas av Notarius Publicus för att få internationell status. En auktoriserad översättning är ett juridiskt dokument med samma värde som originalet.

ISO 17100 en branschspecifik kvalitetscertifiering

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas tekniska översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Läs mer om våra certifieringar.

Datasäkerhet och sekretess

GDPR förändrade 2018 det sätt som många hanterade personuppgifter på men det är inte bara personuppgifter som behöver sträng sekretess. Industrispionage är idag vardag och resultatet av många års forsknings och utvecklingsarbete kan lätt spolieras om känslig information inte hanteras ansvarsfullt. Säker hantering av information är vår högsta prioritet. Vi lever upp till mycket höga krav på informationssäkerhet och följer riktlinjerna i ISO 27001.

Rätt pris på översättning till och från japanska

Vi tror att vi är en av de billigaste översättningsbyråerna idag när det gäller kvalitativ översättning till och från japanska. Genom en effektiv organisation så har vi kunnat pressa våra priser utan att kompromissa med kvaliteten. Vi arbetar med några av branschens bästa japanska översättare, de är universitetsutbildade och har målspråket som modersmål.

Här beställer du en facköversättning eller auktoriserad översättning till eller från japanska

Ladda upp ditt/dina dokument i vår översättningsportal så får du direkt både pris och förväntat leveransdato på en kvalitetssäkrad översättning till eller från japanska. Om du som företag önskar att bli fakturerad eller behöver mer information så kontaktar du oss på e-post dygnet runt

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför professionell japansk facköversättning online inom teknik, juridik samt medicin.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>