Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning till japanska och japansk facköversättning

Professionell översättning från svenska till japanska inom juridik, finans, ekonomi, medicin samt teknik.

The Native Translators globala nätverk med över 5 500 översättare står till ert förfogande. Tack vare vår storlek och globala närvaro erbjuder vi lokal kompetens kombinerat med internationell skalbarhet. Kulturellt anpassade översättningar som är färdiga att använda vid leverans.

Facköversättning till japanska och 100 andra språk

Vi erbjuder professionella översättningar till fler än 100 språk, bland dem japanska. Våra japanska översättare är kvalificerade inom sina respektive fackområden och sk. facköversättare. Det betyder att de utöver att vara lingvister också har en djupgående kompetens inom sitt område. Vi utför översättningar till och från japanska inom teknik, juridik, finans och medicin. De översättningar vi levererar är kvalitetssäkrade och av en mycket hög professionell standard.

Auktoriserade översättningar till japanska

Reglerna för auktoriserade eller certifierade översättningar skiljer sig från land till land, så det är därför viktigt att man använder sig av en översättningsbyrå som kan tillhandahålla en auktoriserad japansk översättning som accepteras i Japan. Då det inte finns översättare i japan som är auktoriserade från svenska till japanska så använder vi japanska översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet, översättningen skall sedan endast stämplas av Notarius Publicus för att få internationell status. En auktoriserad översättning är ett juridiskt dokument med samma värde som originalet.

Professionell japansk översättningen inom alla fackområden

Några av de tjänster vi erbjuder är: japansk översättning av tekniska handböcker och manualer, finansiella dokument, juridiska texter och dokument, medicinska dokument, journaler etc. Vi arbetar också mycket med översättning till och från japanska av marknadsföringsmaterial som hemsidor och broschyrer, kataloger mm.

Kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led. 

Sekretess

Samtliga våra översättare är liksom resten av vår personal, bundna av sekretessavtal.

Om du har frågor så når du oss dygnet runt på e-post.

Din offert får du direkt online på mindre än 1 minut i vår översättningsportal.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför professionell japansk facköversättning online inom teknik, juridik samt medicin.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>