Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning av danska texter och dokument till svenska

Översättning från danska till svenska inom juridik, finans, teknik och medicin

Vi utför kvalificerad översättning inom de flesta fackområden inklusive auktoriserad översättning från danska till svenska. Våra översättare är universitetsutbildade med kompetens inom det område de översätter, de är flytande på danska men har svenska som modersmål

Auktoriserad översättning från danska till svenska online

Vi hanterar alla former av kvalificerad översättning mellan danska och 25 andra språk bland annat auktoriserad översättning från danska till svenska av t.ex. avtal, domar, kontrakt, betyg, registerutdrag etc. 

Dansk svensk översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande auktoritet. Detta ger dig som kund en mycket stor trygghet. Vår kvalitetsgaranti innebär att de danska översättningar vi utför är korrekta både språkligt och terminologiskt. En enkel presentation av hur våra kunder uppfattar oss och den kvalitet vi levererar presenterar vi löpande på vår hemsida i form av Trustpilot.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, all vår personal är bunden av sekretessavtal.

Här kan du beställa översättning av en text från danska till svenska eller få mer information:

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning av ditt/dina dokument till svenska direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och en del av The Translator Group ett globalt språkföretag. Vi utför tekniska översättningar, juridiska översättningar,  medicinska översättningar, finansiella översättningar samt auktoriserade översättningar från danska till svenska.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>