Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå för översättning till och från koreanska.

Kvalificerad facköversättning inom juridik, finans, medicin samt teknologi till och från koreanska.

Oavsett om du representerar ett koreanskt företag som försöker ta dig in på den europeiska marknaden eller om du har en produkt du vill sälja i Korea så kan The Native Translator hjälpa dig. Vi tillhandahåller översättning mellan koreanska och fler än 100 språk, inklusive engelska, franska, spanska, tyska och t.o.m. mindre språk som mongoliska. Vi översätter och utformar välskrivna och målgruppsanpassade texter för hela ditt juridiska, tekniska och medicinska kommunikationsbehov på koreanska.

Vi översätter mellan koreanska och följande språk

Arabiska, bulgariska, danska, engelska, estniska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, lettiska, litauiska, makedonska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, svenska, serbiska, slovakiska, slovenska, spanska, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska.

Certifierad översättning till och från koreanska

Det existerar inte någon auktoriserad översättare till eller från koreanska i Sverige och därför tillhandahåller vi certifierade översättningar där vi som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå stämplar och bekräftar översättningens korrekthet.

Vi tillhandahåller koreansk facköversättning inom:

  • Finans och ekonomi
  • Juridik
  • Marknadsföring 
  • Medicin och pharma
  • Teknik och IT
  • Hemsidor och webbmaterial

Modersmålsprincipen ett kvalitetskrav

Modersmålsprincipen är en av grundstenarna och ett kvalitetskrav när det gäller professionell koreansk översättning. Principen bygger på att en översättare endast skall översätta till sitt modersmål. En översättare med koreanska som modersmål översätter till koreanska, en översättare med engelska som modersmål översätter till engelska etc. För att anses ha ett språk som modersmål så skall man ha vuxit upp och genomfört sin utbildning i ett land där språket är officiellt språk.

Kvalitetssäkrad översättning i enlighet med ISO 17100

Vi är kvalitetscertifierade sedan 2011 och från 2015 enligt den då nya ISO standarden ISO 17100. Att vara ISO certifierad innebär att vi tagit kostnaden och det stora arbetet att dokumentera och kvalitetssäkra alla våra procedurer, allt från krav på och rekrytering av översättare till kvalitetssäkring av varje individuell översättning som vi utför. Som exempel kan vi nämna att vi enbart använder universitetsutbildade professionella heltidsöversättare med specialisering inom det ämnesområde de översätter. Samtliga översättningar korrekturläses av en andra översättare med samma kvalifikationer som den som genomförde översättningen. Att vi lever upp till kriterierna i vår certifiering kontrolleras löpande av den organisation som certifierade oss. Att vi är en kvalitetscertifierad översättningsbyrå koreanska innebär också att vi lämnar kvalitetsgaranti på de översättningar som vi genomför.

Transkribering av namn vid översättning till och från koreanska

Då namn kan översättas eller transkriberas på fler än ett sätt vill vi be dig att du anger hur namnet/namnen i dokumentet skall översättas när du beställer en översättning till eller från koreanska förutsatt att de varit översatta tidigare. Om vi inte får den här informationen så kommer vi att översätta enligt DIN standard.

Vad kostar en översättning

Ladda upp din text eller ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en koreansk översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och certifierad översättning till och från koreanska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>