Professionell kinesisk översättning ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Översättning av dokument
 • Medicinska, juridiska, tekniska, finansiella dokument
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Översättningar av alla slag till 60 språk

Vi utför auktoriserad översättning och kvalificerad facköversättning inom juridik, ekonomi, medicin och teknik till och från kinesiska.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad global översättningsbyrå specialiserad på kvalificerad översättning till och från bl.a. kinesiska. Vi utför både auktoriserad översättning och specialiserad facköversättning inom juridik, finans, teknik och medicin mellan kinesiska och svenska men också till och från samtliga andra större språk. Som certifierad översättningsbyrå använder vi endast professionella universitetsutbildade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och oavsett om du beställer en översättning från svenska till kinesiska eller kinesiska till svenska så kommer den att utföras av en översättare som har målspråket som modersmål.

Vi översätter mellan kinesiska och följande språk

Arabiska, bulgariska, danska, engelska, estniska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, koreanska, kroatiska, lettiska, litauiska, makedonska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, svenska, serbiska, slovakiska, slovenska, spanska, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska.

Auktoriserad översättning till och från kinesiska

Vi utför auktoriserad översättning mellan svenska och kinesiska och från kinesiska till svenska av juridiska och finansiella dokument. Kontrakt och avtal, registerdokument och finansiella dokument måste vanligtvis översättas av en auktoriserad översättare. För den här typen av översättningar använder vi översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige. När det gäller auktoriserade översättningar mellan kinesiska och andra språk så använder vi så långt möjligt översättare som är auktoriserade i mottagarlandet.

Facköversättning inom teknik, medicin mm till kinesiska.

Vi utför kvalificerad facköversättning inom teknik, medicin och marknadsföring. Manualer, instruktionsböcker, patent, artiklar och avhandlingar eller översättning av en hemsida till kinesiska. Oavsett typ av text så har vi översättare med rätt kvalifikationer.

Modersmålsprincipen ett kvalitetskrav

Modersmålsprincipen är en av grundstenarna och ett kvalitetskrav när det gäller professionell översättning. Principen bygger på att en översättare endast skall översätta till sitt modersmål. En översättare med kinesiska som modersmål översätter till kinesiska, en översättare med svenska som modersmål översätter till svenska etc. För att anses ha ett språk som modersmål så skall man ha vuxit upp och genomfört sin utbildning i ett land där språket är officiellt språk.

Kvalitetssäkrad översättning i enlighet med ISO 17100

Vi är kvalitetscertifierade sedan 2011 och från 2015 enligt den då nya ISO standarden ISO 17100. Att vara ISO certifierad innebär att vi tagit kostnaden och det stora arbetet att dokumentera och kvalitetssäkra alla våra procedurer, allt från krav på och rekrytering av översättare till kvalitetssäkring av varje individuell översättning som vi utför. Som exempel kan vi nämna att vi enbart använder universitetsutbildade professionella heltidsöversättare med specialisering inom det ämnesområde de översätter. Samtliga översättningar korrekturläses av en andra översättare med samma kvalifikationer som den som genomförde översättningen. Att vi lever upp till kriterierna i vår certifiering kontrolleras löpande av den organisation som certifierade oss. Att vi är en kvalitetscertifierad översättningsbyrå kinesiska innebär också att vi lämnar kvalitetsgaranti på de översättningar som vi genomför.

Leverantör av översättning till svensk - kinesiska handelskammarens medlemmar.

The Translator Group har ett samarbetsavtal med den svensk-kinesiska handelskammaren SCCC och erbjuder handelskammarens medlemmar både rabatter och en prioriterad service.

Transkribering av namn vid översättning till och från kinesiska

Då namn kan översättas eller transkriberas på fler än ett sätt vill vi be dig att du anger hur namnet/namnen i dokumentet skall översättas när du beställer en översättning till eller från kinesiska förutsatt att de varit översatta tidigare. Om vi inte får den här informationen så kommer vi att översätta enligt standarden DIN.

Vad kostar en översättning

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en kinesisk översättning. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. 

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post , vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från kinesiska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>