Teknisk översättning till engelska

Teknisk översättning till engelska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Tekniska facköversättningar
 • Specialistöversättare med teknisk utbildning
 • Modern terminologihantering med CAT
 • Tekniska översättningar av alla slag till 60 språk

Tekniska facköversättning från svenska till engelska med kvalitetsgaranti ISO 17100.

Behovet av noggrann och pålitlig kommunikation är avgörande inom tekniska områden såsom IT, fordonsteknik, flygteknik, maskinteknik, sjöfart, tågteknik och lantbruks- och skogsmaskiner. Det är här vår tekniska facköversättningstjänst kommer in i bilden.

På The Native Translator specialiserar vi oss på att erbjuda högkvalitativa tekniska översättningstjänster från svenska till engelska. Översättningar som är skräddarsydda för att möta de unika behoven inom teknikindustrin. Vårt team av erfarna översättare och ämnesexperter behärskar inte bara svenska och har engelska som modersmål, de har även en djup förståelse för teknisk terminologi, regler och branschstandarder. Med deras expertis säkerställer vi att dina tekniska dokument översätts korrekt samtidigt som deras avsedda betydelse och sammanhang bibehålls.

Varför välja våra tekniska facköversättningstjänster?

 1. Specialiserade tekniska översättare: Vi samarbetar med lingvister som har en gedigen bakgrund inom teknik, medicin och naturvetenskap. De är väl förtrogna med teknisk terminologi och säkerställer exakta översättningar som förmedlar det avsedda budskapet på rätt sätt.

 2. Kvalitetssäkring: Vår noggranna kvalitetssäkringsprocess garanterar att varje översättning genomgår grundlig granskning och korrekturläsning. Detta säkerställer att det slutgiltiga resultatet är av högsta kvalitet, fritt från fel och uppfyller dina specifika krav.

 3. Sekretess och dataskydd: Vi förstår den känsliga karaktären hos tekniska dokument och betydelsen av att bevara sekretessen. Vår översättningsplattform och våra processer är utformade för att säkerställa den högsta dataskyddsnivån. Du kan lita på oss att hantera dina dokument med största omsorg och professionalism.

 4. Kulturell anpassning: Tekniska översättningar måste inte bara vara korrekta utan även kulturellt anpassade. Våra översättare har djupgående kunskap om lokala sedvänjor, regler och målgrupper, vilket säkerställer att ditt innehåll är kulturellt anpassat för din målmarknad.

 5. Bred dokumentation: Våra tekniska facköversättningstjänster omfattar en mängd olika dokument, inklusive IT-manualer, tekniska specifikationer, användarhandböcker, patentskrifter, och mycket mer. Oavsett dina översättningsbehov har vi kompetensen att leverera.

 6. Snabb leverans: Vi förstår att tid är avgörande inom teknikindustrin. Våra dedikerade projektledare arbetar nära dig för att fastställa realistiska tidsramar och säkerställa att dina översättningar levereras i tid utan att kompromissa med kvaliteten.

Låt inte språkbarriärer hindra dina globala tekniska projekt. Lita på våra tekniska facköversättningstjänster för att tillhandahålla exakta, pålitliga och kulturellt anpassade översättningar till engelska som hjälper dig att effektivt kommunicera med din globala målgrupp.

Teknisk översättning från svenska till engelska med kvalitetsgaranti 

Som ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de texter vi översätter. Detta innebär att vi kvalitetssäkrat våra texter innan leverans och skulle trots detta texten innehålla felaktigheter så korrigerar vi naturligtvis utan extra kostnad och detta med högsta prioritet. 

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en teknisk översättning till engelska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>