Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Teknisk översättning till engelska

Tekniska facköversättare med kompetens inom just ditt fackområde översätter tekniska dokument och texter från svenska till engelska och det med kvalitetsgaranti ISO 17100.

The Native Translator är en online service från The Translator Group som är en global teknisk ISO 17100 certifierad översättningsbyrå. De översättningar som vi utför är inte bara språkligt utan också terminologiskt korrekta och detta tack vare att vi enbart använder professionella tekniska facköversättare med engelska som modersmål. Du kan hos oss beställa en teknisk översättning från svenska till engelska men också från över 30 andra språk till engelska.

Teknisk facköversättare - vad är det?

En teknisk facköversättare är en översättare som inte enbart är lingvist men som också har ämneskompetens inom just det tekniska fackområde han/hon översätter, som kan terminologin och förstår texten. De flesta av våra tekniska översättare är tekniska skribenter och ingenjörer .

Vi har fackkompetens inom de flesta teknikområden

Hos The Native Translator har vi fackkompetens inom bl.a; IT, fordonsteknik, flygteknik, maskinteknik, sjöfart, järnvägsteknik, miljöteknik, lantbruks- och skogsmaskiner samt energisystem.

Teknisk översättning från svenska till engelska med kvalitetsgaranti 

Som ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de texter vi översätter. Detta innebär att vi kvalitetssäkrat våra texter innan leverans och skulle trots detta texten innehålla felaktigheter så korrigerar vi naturligtvis utan extra kostnad och detta med högsta prioritet. 

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en teknisk översättning från engelska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>