Professionell teknisk översättning från engelska till svenska

Professionell teknisk översättning från engelska till svenska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Tekniska facköversättningar
 • Specialistöversättare med teknisk utbildning
 • Modern terminologihantering med CAT
 • Tekniska översättningar av alla slag till 60 språk

Tekniska facköversättning, översättare med specialistkompetens inom teknik ISO 17100

Behöver du översätta tekniskt innehåll från engelska till svenska? Då har du kommit till rätt plats. Vi är experter inom teknisk översättning med specialisering inom en mängd olika områden, inklusive IT, fordonsteknik, flygteknik, maskinteknik, sjöfart, miljöteknik, järnvägsteknik, lantbruks- och skogsmaskiner samt energisystem.

The Native Translator är en global ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå. Vi utför tekniska översättningar från engelska till svenska som både är språkligt och terminologiskt korrekta och detta tack vare att vi enbart använder professionella tekniska facköversättare. Våra översättare är universitetsutbildade specialistöversättare som utöver att vara lingvister också har fackkompetens inom det tekniska ämnesområde de översätter, många är tekniska skribenter, ingenjörer eller civilingenjörer de är flytande på engelska men med svenska som modersmål.
 
Vi erbjuder även validering av och granskning av tekniska översättningar som är utförda av annan part. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi har rätt kompetens i vårt breda nätverk av översättare och språkgranskare för att täcka just dina behov.

CAT verktyg och terminologidatabaser

Vi använder oss av det som kallas datorstödd översättning som görs med hjälp av olika CAT-verktyg (Computer Aided Translation) och hjälper oss att konsekvent använda våra kunders specifika terminologi vid återkommande uppdrag. Dessa verktyg innefattar terminologidatabaser och så kallade översättningsminnen där tidigare översatta texter kan lagras som referensmaterial, det hjälper oss att säkerställa att översättningarna blir konsekventa också mellan uppdragen.

Teknisk översättning från engelska med kvalitetsgaranti 

Som ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de texter vi översätter. Detta innebär att vi kvalitetssäkrat våra texter innan leverans och skulle trots detta texten innehålla felaktigheter så korrigerar vi naturligtvis utan extra kostnad och detta med högsta prioritet. 

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en teknisk översättning från engelska till svenska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att bl.a. leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning från engelska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>