Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell teknisk översättning från engelska till svenska

Professionell teknisk översättning från engelska till svenska – tekniska facköversättare med specialistkompetens som översätter till sitt svenska modersmål ISO 17100

The Native Translator är en global ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå. Vi utför tekniska översättningar från engelska till svenska som både är språkligt och terminologiskt korrekta och detta tack vare att vi enbart använder professionella tekniska facköversättare. Våra översättare är universitetsutbildade specialistöversättare som utöver att vara lingvister också har fackkompetens inom det tekniska ämnesområde de översätter, många är tekniska skribenter, ingenjörer eller civilingenjörer de är flytande på engelska men med svenska som modersmål.
 
Vi erbjuder även validering av och granskning av tekniska översättningar som är utförda av annan part. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi har rätt kompetens i vårt breda nätverk av översättare och granskare för att täcka just dina behov.

Vi har fackkompetens inom de flesta teknikområden

Vi har vi fackkompetens inom bl.a; IT, fordonsteknik, flygteknik, maskinteknik, sjöfart, järnvägsteknik, miljöteknik, lantbruks- och skogsmaskiner samt energisystem.

CAT verktyg och terminologidatabaser

Vi använder oss av det som kallas datorstödd översättning som görs med hjälp av olika CAT-verktyg (Computer Aided Translation) och hjälper oss att konsekvent använda våra kunders specifika terminologi vid återkommande uppdrag. Dessa verktyg innefattar terminologidatabaser och så kallade översättningsminnen där tidigare översatta texter kan lagras som referensmaterial, det hjälper oss att säkerställa att översättningarna blir konsekventa också mellan uppdragen.

Teknisk översättning från engelska med kvalitetsgaranti 

Som ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de texter vi översätter. Detta innebär att vi kvalitetssäkrat våra texter innan leverans och skulle trots detta texten innehålla felaktigheter så korrigerar vi naturligtvis utan extra kostnad och detta med högsta prioritet. 

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en teknisk översättning från engelska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att bl.a. leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning från engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>