Teknisk översättare till spanska

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Teknisk översättare till spanska ISO 17100

The Native Translator - Din expert på tekniska översättningar till spanska

Behöver du tekniska översättningar till spanska av högsta kvalitet? The Native Translator är din pålitliga partner när det kommer till branschspecifika tekniska översättningar. Vi översätter tekniska specifikationer, användarmanualer, mjuk- och hårdvarugränssnitt, produktkataloger, ritningar med mera från svenska, engelska, tyska, japanska, kinesiska, koreanska, ryska och många fler språk till spanska.

Varför välja oss för dina tekniska översättningar till spanska?

  • Branschkunskap: Våra översättare är inte bara språkexperter utan har även djupgående kunskap om tekniska termer och branschspecifika krav. Det garanterar att din översättning är exakt och relevant för din målgrupp.

  • Mångspråkig kompetens: Vi översätter inte bara till spanska från svenska, engelska, tyska, japanska, kinesiska, koreanska, ryska och många fler språk. Vi säkerställer att ditt budskap förblir konsekvent och effektivt oavsett målspråk.

  • Kvalitetssäkring: Våra översättningar genomgår rigorös kvalitetskontroll för att säkerställa att de är korrekta och felfria. Du kan lita på att vi levererar högsta kvalitet.

  • Sekretess: Vi värnar om din sekretess och behandlar dina dokument med den yttersta diskretionen och säkerheten.

Konsekventa tekniska översättningar till spanska

Vi använder oss av modern teknik för att säkerställa att vi kan leverera korrekta och professionella tekniska översättningar till spanska. Detta görs med hjälp av CAT-verktyg (Computer Aided Translation) som hjälper oss att effektivisera översättningsarbetet och sparar kund- och branschspecifik terminologi i så kallade översättningsminen. Notera att detta fortfarande är human översättning inte att förväxla med AI eller maskinöversättning.

Våra CAT-verktyg ser bland annat till att alla tekniska översättningar är konsekventa, något som är extra viktigt vid återkommande uppdrag. Texter och terminologi sparas i terminologidatabaser och översättningsminnen och kan senare användas som referensmaterial, vilket säkerställer att alla dina tekniska översättningar till spanska blir konsekventa och att både den senaste fack- och er företagsspecifika terminologi används.

Teknisk översättning till spanska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt teknisk översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Beställ en teknisk översättning till spanska online:

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av din text i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en teknisk översättning till spanska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Låt oss hjälpa dig att nå en global publik genom precisa och branschspecifika tekniska översättningar till spanska. Kontakta oss idag för mer information.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning till spanska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>