Teknisk översättare till ryska

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Teknisk översättare till ryska ISO 17100

The Native Translator din ISO 17100 tekniska översättningsbyrå för översättning till ryska

Behöver du professionella branschspecifika tekniska översättningar till ryska? Då har du kommit rätt. Vi på The Native Translator är experter på tekniska översättningar och erbjuder översättningar till ryska från svenska, engelska, tyska, kinesiska, koreanska och många andra språk. Våra specialområden inkluderar översättningar av tekniska specifikationer, användarmanualer, mjuk- och hårdvarugränssnitt, produktkataloger, ritningar och mycket mer.

Vi utför tekniska översättningar till ryska från 25 språk online som inte bara är språkligt korrekta, utan där en korrekt terminologi också har använts. Våra tekniska facköversättare är inte enbart är lingvister (översättare) utan har också har djupgående ämneskompetens inom det fackområde de översätter.

Konsekventa tekniska översättningar till ryska

Vi använder oss av modern teknik för att säkerställa att vi kan leverera korrekta och professionella tekniska översättningar till ryska. Detta görs med hjälp av CAT-verktyg (Computer Aided Translation) som hjälper oss att effektivisera översättningsarbetet och sparar kund- och branschspecifik terminologi i så kallade översättningsminen. Notera att detta fortfarande är human översättning inte att förväxla med AI eller maskinöversättning.

Våra CAT-verktyg ser bland annat till att alla tekniska översättningar är konsekventa, något som är extra viktigt vid återkommande uppdrag. Texter och terminologi sparas i terminologidatabaser och översättningsminnen och kan senare användas som referensmaterial, vilket säkerställer att alla dina tekniska översättningar till ryska blir konsekventa och att både den senaste fack- och er företagsspecifika terminologi används.

Teknisk översättning till ryska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt teknisk översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Beställ en teknisk översättning till ryska online:

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av din text i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en teknisk översättning till ryska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Låt oss hjälpa dig att nå en global publik genom precisa och branschspecifika tekniska översättningar till ryska. Kontakta oss idag för mer information.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning till ryska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>