Teknisk översättare till norska
Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Teknisk översättare till norska ISO 17100

The Native Translator - Din expert när det gäller tekniska översättningar till norska

Behöver du exakta och branschspecifika tekniska översättningar? Vi är här för att hjälpa dig. Som en ledande teknisk översättningsbyrå kan tillhandahålla en kvalificerad teknisk översättningstjänst som omfattar allt från tekniska specifikationer och användarmanualer till gränssnitt för mjuk- och hårdvara, produktkataloger, ritningar och mycket mer. Oavsett om du behöver en teknisk översättning till norska från svenska, engelska, tyska, japanska, kinesiska, koreanska eller ryska, kan du lita på oss för att leverera högkvalitativa översättningar som möter dina behov.

Konsekventa tekniska översättningar till norska

Vi använder oss av modern teknik för att säkerställa att vi kan leverera korrekta och professionella tekniska översättningar till norska. Detta görs med hjälp av CAT-verktyg (Computer Aided Translation) som hjälper oss att effektivisera översättningsarbetet och sparar kund- och branschspecifik terminologi i så kallade översättningsminen. Notera att detta fortfarande är human översättning inte att förväxla med AI eller maskinöversättning.

Våra CAT-verktyg ser bland annat till att alla tekniska översättningar är konsekventa, något som är extra viktigt vid återkommande uppdrag. Texter och terminologi sparas i terminologidatabaser och översättningsminnen och kan senare användas som referensmaterial, vilket säkerställer att alla dina tekniska översättningar till norska blir konsekventa och att både den senaste fack- och er företagsspecifika terminologi används.

Teknisk översättning till norska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt teknisk översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Beställ en teknisk översättning till norska online:

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av din text i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en teknisk översättning till norska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Låt oss hjälpa dig att nå en global publik genom precisa och branschspecifika tekniska översättningar till norska. Kontakta oss idag för mer information.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning till norska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>