Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Teknisk översättare till koreanska från svenska

Professionell teknisk översättning till koreanska

The Native Translator är en professionell översättningstjänst online som bl.a. är specialiserad på koreansk teknisk översättning. Vi utför tekniska översättningar till koreanska från 25 språk online och över 100 språk via för företagstjänst The Business Translator. Våra översättningar inte bara är språkligt korrekta, utan där har också en korrekt terminologi använts. De tekniska facköversättare vi använder är nämligen inte enbart är lingvister - översättare utan har också har djupgående fackkompetens inom det ämnesområde de översätter.

Koreanska - svenska tekniska översättare med fackkompetens

Vi har teknisk fackkompetens inom; IT, fordonsteknik, flygteknik, järnväg, maskinteknik, sjöfart, hydraulsystem, hemelektronik, lantbruks- och skogsmaskiner, elsystem, samt olja och gas utvinning.

Teknisk översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>