Teknisk översättare till koreanska

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Teknisk översättare till koreanska ISO 17100

The Native Translator - Din partner för tekniska översättningar till koreanska

Vi är stolta över att vara en ISO 17100-certifierad översättningsbyrå som är specialiserad på tekniska översättningar till koreanska. Oavsett om du behöver översättningar från svenska, engelska eller något av de andra 25 språk som vi översätter från så kan du lita på oss. Vårt team är experter på tekniska specifikationer, användarmanualer, mjuk- och hårdvarugränssnitt, produktkataloger, ritningar och mycket mer.

Våra översättningar inte bara är språkligt korrekta, utan också terminologiskt. De tekniska facköversättare vi använder är nämligen inte enbart är lingvister - översättare utan har också har djupgående fackkompetens inom det ämnesområde de översätter.

Konsekventa tekniska översättningar till koreanska

Vi använder oss av modern teknik för att säkerställa att vi kan leverera korrekta och professionella tekniska översättningar till koreanska. Detta görs med hjälp av CAT-verktyg (Computer Aided Translation) som hjälper oss att effektivisera översättningsarbetet och sparar kund- och branschspecifik terminologi i så kallade översättningsminen. Notera att detta fortfarande är human översättning inte att förväxla med AI eller maskinöversättning.

CAT-verktyg ser bland annat till att alla tekniska översättningar är konsekventa, något som är extra viktigt vid återkommande uppdrag. Texter och terminologi sparas i terminologidatabaser och översättningsminnen och kan senare användas som referensmaterial, vilket säkerställer att alla tekniska översättningar blir konsekventa och att både den senaste fack- och er företagsspecifika terminologi använts.

Teknisk översättning till koreanska med kvalitetsgaranti

Att välja rätt teknisk översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Beställ en teknisk översättning till koreanska online:

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av din text i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en teknisk översättning till koreanska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Låt oss hjälpa dig att nå en global publik genom precisa och branschspecifika tekniska översättningar till koreanska. Kontakta oss idag för mer information.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>