Teknisk översättare till japanska

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Teknisk översättare till japanska från svenska

The Native Translator - Din pålitliga partner för tekniska översättningar till japanska!

The Native Translator är din professionella översättningsbyrå, specialiserad på tekniska översättningar till japanska. Vi är ISO 17100-certifierade och erbjuder branschspecifika översättningstjänster från svenska, engelska, tyska och många fler språk. Vårt fokus ligger på att leverera högkvalitativa översättningar för tekniska dokument som tekniska specifikationer, användarmanualer, mjuk- och hårdvarugränssnitt, produktkataloger, ritningar med mera.

Våra översättningar inte bara är språkligt korrekta, utan också terminologiskt. De tekniska facköversättare vi använder är nämligen inte enbart är japanska lingvister - översättare utan har också har djupgående fackkompetens inom det ämnesområde de översätter.

Konsekventa tekniska översättningar till japanska

Vi använder oss av modern teknik för att säkerställa att vi kan leverera korrekta och professionella tekniska översättningar till japanska. Detta görs med hjälp av CAT-verktyg (Computer Aided Translation) som hjälper oss att effektivisera översättningsarbetet och sparar kund- och branschspecifik terminologi i så kallade översättningsminen. Notera att detta fortfarande är human översättning inte att förväxla med AI eller maskinöversättning.

CAT-verktyg ser bland annat till att alla tekniska översättningar är konsekventa, något som är extra viktigt vid återkommande uppdrag. Texter och terminologi sparas i terminologidatabaser och översättningsminnen och kan senare användas som referensmaterial, vilket säkerställer att alla dina tekniska översättningar till japanska blir konsekventa och att både den senaste fack- och er företagsspecifika terminologi använts.

Teknisk översättning till japanska med kvalitetsgaranti

Att välja rätt teknisk översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Beställ en teknisk översättning till japanska online:

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av din text i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en teknisk översättning till japanska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Låt oss hjälpa dig att nå en global publik genom precisa och branschspecifika tekniska översättningar till japanska. Kontakta oss idag för mer information.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>