Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell teknisk facköversättning till franska

Franska tekniska översättare med fackkompetens

The Translator Group är ett globalt översättningsföretag specialiserat på bl.a. teknisk översättning. Våra översättare är s.k. tekniska facköversättare med specialist kompetens inom just teknisk översättning.

Vi kan därför leverera översättningar som inte bara är språkligt korrekta utan där också en korrekt terminologi använts konsekvent genom texten eller dokumentet. Våra översättare har alla en bakgrund som ingenjörer eller tekniska skribenter och naturligtvis med franska som modersmål. Hos oss kan du beställa en översättning till franska från över 25 av de största språken bland dem svenska, engelska, tyska m.fl.

Fransk teknisk översättning inom ett antal specialområden

The Native Translator är en del av The Translator Group och har fackkompetens inom; vitvaror, IT, fordonsteknik, flygteknik, järnvägsteknik, maskinteknik, sjöfart, hydraulsystem, lantbruks- och skogsmaskiner och energisystem.

Teknisk översättning till franska med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en teknisk översättning till franska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>