Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell teknisk översättare från svenska till engelska

Professionell teknisk översättning från svenska till engelska

The Translator Group är en av de ledande engelska tekniska översättningsbyråerna i Europa. Vi utför kvalificerade tekniska översättningar till engelska direkt online här på The Native Translator men för större uppdrag rekommenderar vi vår företagsservice The Business Translator som är en traditionell teknisk översättningsbyrå</link>. Alla våra engelska tekniska översättare har mycket stor erfarenhet inom teknikområdet och engelska som modersmål. De har branschkompetens och kan terminologin i just din bransch och du kan därför vara säker på att de översättningar som vi levererar håller högsta kvalitet.

Vi utför teknisk facköversättning från svenska till engelska inom bl.a:

  • Byggindustri
  • Elektronik
  • Energi och miljöteknik
  • Flyg och avionik
  • Fordonsteknik
  • It och telekom
  • Verkstadsmaskiner

Konsekvent terminologi

Vi arbetar med översättningsverktyg (CAT). Det innebär att vi återanvänder de översättningar som vi redan gjort för ditt företag. Detta är kostnadseffektivt men också kvalitetshöjande då det gör terminologin konsekvent inom och mellan dina dokument.

Sekretess och säker filhantering

All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal. För särskilt känsliga uppdrag tecknar vi gärna ett specifikt sekretessavtal.

Du beställer din översättning online:

Du får en offert och beställer din översättning direkt i vår online portal.
När din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2 - 3 dagar.

Här kan du få mer information

Har du frågor eller behöver råd och/eller hjälp så står vi gärna till tjänst, du når oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en teknisk översättningsbyrå och del av den Schweiz baserade The Translator Group certifierade enligt ISO 17100, en kvalitetsnorm specifik för översättningsbranschen.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>