Teknisk översättare från svenska till tyska

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell teknisk översättare från svenska till tyska

The Native Translator en teknisk översättningstjänst till tyska ISO 17100

Söker du en pålitlig och professionell teknisk översättare till tyska? Då har du kommit rätt. På The Native Translator erbjuder vi högkvalitativa tekniska översättningar som är skräddarsydda för just ditt företags behov. Oavsett om det är tekniska manualer, produktspecifikationer, vetenskapliga rapporter eller något annat tekniskt material, kan du lita på vår tekniska översättningstjänst för korrekta och välformulerade översättningar till tyska.

Våra översättare har alla en bakgrund som ingenjörer eller tekniska skribenter och naturligtvis med tyska som modersmål. Hos oss kan du beställa en översättning till tyska från över 25 av de största språken bland dem svenska, engelska, franska, kinesiska, koreanska m.fl.

Varför välja oss för dina tekniska översättningar till tyska?

  • Branschkunskap: Våra översättare är inte bara språkexperter utan har även djupgående kunskap om tekniska termer och branschspecifika krav. Det garanterar att din översättning är exakt och relevant för din målgrupp.

  • Mångspråkig kompetens: Vi översätter inte bara till tyska från svenska, engelska, japanska, kinesiska, koreanska, ryska och många fler språk. Vi säkerställer att ditt budskap förblir konsekvent och effektivt oavsett målspråk.

  • Kvalitetssäkring: Våra översättningar genomgår rigorös kvalitetskontroll för att säkerställa att de är korrekta och felfria. Du kan lita på att vi levererar högsta kvalitet.

  • Sekretess: Vi värnar om din sekretess och behandlar dina dokument med den yttersta diskretionen och säkerheten.

Konsekventa tekniska översättningar till tyska

Vi använder oss av modern teknik för att säkerställa att vi kan leverera korrekta och professionella tekniska översättningar till tyska. Detta görs med hjälp av CAT-verktyg (Computer Aided Translation) som hjälper oss att effektivisera översättningsarbetet och sparar kund- och branschspecifik terminologi i så kallade översättningsminen. Notera att detta fortfarande är human översättning inte att förväxla med AI eller maskinöversättning.

Våra CAT-verktyg ser bland annat till att alla tekniska översättningar är konsekventa, något som är extra viktigt vid återkommande uppdrag. Texter och terminologi sparas i terminologidatabaser och översättningsminnen och kan senare användas som referensmaterial, vilket säkerställer att alla dina tekniska översättningar till tyska blir konsekventa och att både den senaste fack- och er företagsspecifika terminologi används.

Teknisk översättning till tyska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt teknisk översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Beställ en teknisk översättning till tyska online:

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av din text i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en teknisk översättning till tyska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Låt oss hjälpa dig att nå en global publik genom precisa och branschspecifika tekniska översättningar till tyska. Kontakta oss idag för mer information.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning till tyska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>