Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell teknisk översättare från svenska till tyska

Kvalificerad teknisk översättning från svenska till tyska, ISO 17100 certifierad översättningsbyrå tyska.

The Translator Group är en av de ledande tekniska översättningsbyråerna i Europa. Vi utför kvalificerade tekniska översättningar från bl.a. svenska till tyska direkt online här på The Native Translator. För större och mer komplexa uppdrag rekommenderar vi vår företagsservice The Business Translator. Våra tekniska översättare till tyska har mycket stor erfarenhet inom teknikområdet och naturligtvis tyska som modersmål. De har branschkompetens och kan terminologin i just din bransch och du kan därför vara säker på att de översättningar som vi levererar är av mycket hög kvalitet.

Vi har tekniska översättare till tyska med kompetens inom:

  • Byggindustri
  • Elektronik
  • Energi och miljöteknik
  • Fordonsteknik
  • It och telekom
  • Verkstadsmaskiner

Våra språk

Vi översätter mellan svenska och tyska och över 140 andra språk och i 625 språkkombinationer kan du beställa en teknisk facköversättning direkt online. De för oss vanligaste språken i kombination med tyska är utöver svenska; engelska, franska, spanska, italienska, ryska, grekiska, turkiska, polska, rumänska, kinesiska, japanska samt arabiska. 

Konsekvent terminologi 

Vi arbetar med terminologidatabaser och översättningsverktyg (CAT). Det innebär att vi återanvänder de översättningar som vi redan gjort för dig och ditt företag. Detta är kostnadseffektivt men också kvalitetshöjande då det gör terminologin konsekvent inom och mellan dina dokument. När vi startar större projekt så vill vi gärna börja med att etablera en företagsspecifik terminologidatabas för att säkra att den terminologi vi använder är korrekt, det sparar både tid och pengar.

ISO 17100 en branschspecifik certifiering för översättningsbyråer

The Native Translator som är en del av The Translator Group är sedan 2010 certifierad och från 2015 enligt ISO 17100 en certifiering som avlöser EN-15038 som var föregångaren och den första branschspecifika certifieringen för översättningsbyråer. ISO 17100 skiljer sig från ISO 9000 på så sätt att den inte enbart hanterar den rent administrativa processen utan lägger störst vikt på att kvalitetssäkra själva översättningsprocessen. 

Konfidentiell hantering 

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer den nya normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Kontakt

Har du frågor eller behöver råd och/eller hjälp så står vi gärna till tjänst, du når oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en teknisk översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group, vi är certifierade enligt både ISO17100 och i Nord Amerika CAN/CGSB 131.10.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>