Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Teknisk översättare från spanska till svenska

Professionell teknisk översättning från spanska

The Native Translator är en professionell översättningstjänst bl.a. specialiserad på teknisk översättning från spanska. Vi utför spanska tekniska översättningar som inte bara är språkligt korrekta, utan där terminologin också är korrekt. Våra facköversättare är inte enbart är lingvister utan har också har fackkompetens inom det område han/hon översätter.

Spanska till svenska tekniska översättare med fackkompetens

Hos The Native Translator har vi teknisk fackkompetens inom; IT, fordonsteknik, flygteknik, järnväg, maskinteknik, sjöfart, hydraulsystem, lantbruks- och skogsmaskiner och elsystem.

Teknisk översättning från spanska med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>