Teknisk översättare från ryska

Teknisk översättare från ryska ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Tekniska facköversättningar
 • Specialistöversättare med teknisk utbildning
 • Modern terminologihantering med CAT
 • Tekniska översättningar av alla slag till 60 språk

The Native Translator – Din expert inom tekniska översättningar från ryska

Vi är stolta över att vara en ISO 17100-certifierad teknisk översättningsbyrå som specialiserar sig på branschspecifika tekniska översättningar. Vårt expertteam hanterar översättningar från ryska till svenska, engelska, tyska och andra språk. Oavsett om det är tekniska specifikationer, användarmanualer, gränssnitt för mjuk- och hårdvara, produktkataloger, ritningar eller något annat tekniskt material, kan du lita på oss för exakt och pålitlig översättning.

Inom den tekniska världen är noggrannhet och tydlighet avgörande. Felaktiga översättningar kan leda till missförstånd, felaktig användning av produkter och till och med farliga situationer. Med vårt dedikerade team av tekniska översättare kan du vara säker på att ditt budskap förmedlas korrekt och professionellt på alla språk.

Våra tjänster inkluderar kvalificerad översättning från ryska av:

 1. Tekniska Specifikationer: Vi översätter tekniska specifikationer med noggrannhet och precision, vilket säkerställer att inga viktiga detaljer går förlorade i översättningen.

 2. Användarmanualer: Våra översättare förmedlar komplex information på ett lättförståeligt sätt i användarmanualer, vilket gör produkterna mer användarvänliga.

 3. Gränssnitt för Mjuk- och Hårdvara: Vi säkerställer att mjuk- och hårdvarugränssnitt översätts korrekt för att underlätta användning och integration.

 4. Produktkataloger: Våra översättningar av produktkataloger hjälper dig att nå en bredare global publik och öka försäljningen.

 5. Ritningar: Vi behåller exaktheten i tekniska ritningar och diagram för att säkerställa problemfri kommunikation inom projekt.

 Vi erbjuder även validering av och granskning av tekniska översättningar från ryska som är utförda av annan part. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi har rätt kompetens i vårt breda nätverk av översättare och granskare för att täcka just dina behov.

Konsekventa tekniska översättningar från ryska

Vi använder oss av modern teknik för att säkerställa att vi kan leverera korrekta och professionella tekniska översättningar. Detta görs med hjälp av CAT-verktyg (Computer Aided Translation) som hjälper oss att effektivisera översättningsarbetet och spara kund- och branschspecifik terminologi. Notera att detta fortfarande är mänsklig översättning inte att förväxla med AI eller maskinöversättning.

CAT-verktyg ser bland annat till att alla tekniska översättningar från ryska är konsekventa, något som är extra viktigt vid återkommande uppdrag. Vi arbetar med terminologidatabaser och översättningsminnen där tidigare översatta texter lagras som referensmaterial, vilket säkerställer att alla tekniska översättningar blir konsekventa och uppdaterade enligt den senaste fack- och företagsspecifika terminologin.

Teknisk översättning från ryska med kvalitetsgaranti

Att välja rätt teknisk översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Beställ en teknisk översättning från ryska online:

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av din text i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en teknisk översättning från ryska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Låt oss hjälpa dig att nå en global publik genom precisa och branschspecifika tekniska översättningar från ryska. Kontakta oss idag för mer information.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>