Teknisk översättare från norska
Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Teknisk översättare från norska ISO 17100

The Native Translator - Din partner för branschspecifika tekniska översättningar från norska

Vi är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå med en djup förståelse för teknikens värld. Våra specialiserade tekniska översättare levererar högkvalitativa översättningar av tekniska specifikationer, användarmanualer, mjuk- och hårdvarugränssnitt, produktkataloger, och ritningar från norska till svenska, engelska, tyska, kinesiska, koreanska, ryska, och många andra språk.

Vi utför tekniska översättningar som inte bara är språkligt korrekta, utan där även terminologin är korrekt. Våra tekniska facköversättare är inte enbart norska lingvister utan de har också har en stor fackkompetens inom det område de översätter.

Våra tjänster inkluderar kvalificerad översättning från norska av:

  1. Tekniska Specifikationer: Vi översätter tekniska specifikationer med noggrannhet och precision, vilket säkerställer att inga viktiga detaljer går förlorade i översättningen.

  2. Användarmanualer: Våra översättare förmedlar komplex information på ett lättförståeligt sätt i användarmanualer, vilket gör produkterna mer användarvänliga.

  3. Gränssnitt för Mjuk- och Hårdvara: Vi säkerställer att mjuk- och hårdvarugränssnitt översätts korrekt för att underlätta användning och integration.

  4. Produktkataloger: Våra översättningar av produktkataloger hjälper dig att nå en bredare global publik och öka försäljningen.

  5. Ritningar: Vi behåller exaktheten i tekniska ritningar och diagram för att säkerställa problemfri kommunikation inom projekt.

 Vi erbjuder även validering av och granskning av tekniska översättningar från norska som är utförda av annan part. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi har rätt kompetens i vårt breda nätverk av översättare och granskare för att täcka just dina behov.

Konsekventa tekniska översättningar från norska

Vi använder oss av modern teknik för att säkerställa att vi kan leverera korrekta och professionella tekniska översättningar. Detta görs med hjälp av CAT-verktyg (Computer Aided Translation) som hjälper oss att effektivisera översättningsarbetet och spara kund- och branschspecifik terminologi. Notera att detta fortfarande är mänsklig översättning inte att förväxla med AI eller maskinöversättning.

CAT-verktyg ser bland annat till att alla tekniska översättningar från norska är konsekventa, något som är extra viktigt vid återkommande uppdrag. Vi arbetar med terminologidatabaser och översättningsminnen där tidigare översatta texter lagras som referensmaterial, vilket säkerställer att alla tekniska översättningar blir konsekventa och uppdaterade enligt den senaste fack- och företagsspecifika terminologin.

Teknisk översättning från norska med kvalitetsgaranti

Att välja rätt teknisk översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Beställ en teknisk översättning från norska online:

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av din text i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en teknisk översättning från norska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Låt oss hjälpa dig att nå en global publik genom precisa och branschspecifika tekniska översättningar från norska. Kontakta oss idag för mer information.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>