Teknisk översättare kinesiska svenska

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell teknisk översättare från kinesiska till svenska

Teknisk facköversättning från kinesiska till svenska ISO 17100

Letar du efter högkvalitativ teknisk översättning från kinesiska till svenska? Du har kommit rätt. Vi är din pålitliga partner för precisa och branschanpassade tekniska översättningar som uppfyller de stränga kraven enligt ISO 17100-standarden.

The Native Translator är översättningspartner till den svensk kinesiska handelskammaren SCCA. SCCA’s medlemmar har därför ett förmånligt medlemspris på teknisk översättning till och från kinesiska . 

Våra översättare översätter enbart till sitt modersmål

Förutom att våra översättare är universitetsutbildade och har en perfekt känsla för sitt svenska modersmål så har de också stor kompetens inom det ämnesområde de översätter. Kvalificerad översättning handlar i mycket stor utsträckning om terminologi och endast en översättare med specialistkompetens kan hantera komplexa texter inom teknik och högteknologi.

Översättning från kinesiska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningstjänsterna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards.

Sekretess och säker filhantering

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Hur mycket kostar en översättning från kinesiska?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning från kinesiska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Oavsett om du behöver en teknisk facköversättning eller en auktoriserad översättning så är vi en pålitlig partner, en översättningstjänst som kan täcka hela ditt behov av språktjänster från kinesiska till svenska. Kontakta oss idag för högkvalitativa översättningar du kan lita på.

The Native Translator är en professionell teknisk översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group och certifierade enligt ISO 17100.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>