Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell teknisk översättare från kinesiska till svenska

Teknisk facköversättning från kinesiska till svenska, ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå specialiserad på kinesisk översättning

The Native Translator är översättningspartner till den svensk kinesiska handelskammaren SCCA. SCCA’s medlemmar har därför ett förmånligt medlemspris på teknisk översättning till och från kinesiska . 

Teknisk översättning från kinesiska med kvalitetsgaranti

Som ISO certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på de kinesiska översättningar vi utför. Det innebär att de är korrekta både språkligt och terminologiskt. Våra översättare är facköversättare vilket innebär att de utöver att vara kompetenta översättare från kinesiska till svenska också är specialister inom det fackområde de översätter.

Kinesisk – svenska tekniska översättare med fackkompetens

Hos The Native Translator har vi fackkompetens inom; IT, fordonsteknik, flygteknik, maskinteknik, sjöfart, lantbruks- och skogsmaskiner samt energisystem.

Konfidentiell hantering

All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal. Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar era dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det.

Nöjd kund garanti

Vi lämnar en kvalitetsgaranti på de översättningar som vi utför. Konkret innebär vår garanti att de översättningar vi utför är både språkligt och terminologisk korrekta.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en översättning från kinesiska till svenska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en professionell teknisk översättningsbyrå och en del av den Schweiz baserade The Translator Group och certifierade enligt ISO 17100.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>