Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Teknisk översättare från franska till svenska ISO 17100

Kvalitetssäkrad teknisk översättning från franska

The Translator Group är ett globalt översättningsföretag bland annat specialiserad på teknisk översättning. De tekniska översättningar från franska som vi levererar är inte bara är språkligt korrekta, där har också en korrekt terminologi använts, och detta tack vare att vi enbart använder universitetsutbildade facköversättare. En facköversättare är en översättare som inte enbart är lingvister men som också har fackkompetens inom det område han/hon översätter.

Tekniska översättare med fackkompetens

Hos The Native Translator som är en del av The Translator Group har vi fackkompetens inom; IT, hemelektronik, vitvaror, fordonsteknik, flygteknik, maskinteknik, sjöfart, hydraulsystem, lantbruks- och skogsmaskiner och elsystem.

Teknisk översättning från franska med kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad teknisk översättningsbyrå så lämnar vi naturligtvis kvalitetsgaranti på våra översättningar från franska. Detta innebär att vi kvalitetssäkrat våra texter innan leverans och skulle trots detta texten innehålla felaktigheter så korrigerar vi naturligtvis utan extra kostnad och detta med högsta prioritet. 

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar alltid mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Våra servrar och uppkopplingar är SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer och vi respekterar naturligtvis både GDPR och ISO 27001 som reglerar informationshantering.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en teknisk översättning från franska, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>