Teknisk översättare från danska

Teknisk översättare från danska ISO 17100

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Tekniska facköversättningar
 • Specialistöversättare med teknisk utbildning
 • Modern terminologihantering med CAT
 • Tekniska översättningar av alla slag till 60 språk

The Native Translator - Din expert inom teknisk översättning från danska

Behöver du branschspecifika tekniska översättningar? Sök inte längre! The Native Translator är din pålitliga partner för översättning av tekniska specifikationer, användarmanualer, mjuk- och hårdvarugränssnitt, produktkataloger, ritningar och mycket mer - från danska till svenska, engelska, tyska, japanska, kinesiska, koreanska, ryska med flera.

Vi utför tekniska översättningar som inte bara är språkligt korrekta, utan där även terminologin är korrekt. Våra tekniska facköversättare är inte enbart lingvister utan de har också har en stor fackkompetens inom det område de översätter och de översätter självklart till sitt modersmål.

Våra tjänster inkluderar kvalificerad översättning från danska av:

 1. Tekniska specifikationer: Vi översätter tekniska specifikationer med noggrannhet och precision, vilket säkerställer att inga viktiga detaljer går förlorade i översättningen.

 2. Användarmanualer: Våra översättare förmedlar komplex information på ett lättförståeligt sätt i användarmanualer, vilket gör produkterna mer användarvänliga.

 3. Gränssnitt för mjuk- och hårdvara: Vi säkerställer att mjuk- och hårdvarugränssnitt översätts korrekt för att underlätta användning och integration.

 4. Produktkataloger: Våra översättningar av produktkataloger hjälper dig att nå en bredare global publik och öka försäljningen.

 5. Ritningar: Vi behåller exaktheten i tekniska ritningar och diagram för att säkerställa problemfri kommunikation inom projekt.

 Vi erbjuder även validering av och granskning av tekniska översättningar från danska som är utförda av annan part. När du anlitar oss kan du vara säker på att vi har rätt kompetens i vårt breda nätverk av översättare och granskare för att täcka just dina behov.

Konsekventa tekniska översättningar från danska

Vi använder oss av modern teknik för att säkerställa att vi kan leverera korrekta och professionella tekniska översättningar. Detta görs med hjälp av CAT-verktyg (Computer Aided Translation) som hjälper oss att effektivisera översättningsarbetet och spara kund- och branschspecifik terminologi. Notera att detta fortfarande är mänsklig översättning inte att förväxla med AI eller maskinöversättning.

CAT-verktyg ser bland annat till att alla tekniska översättningar från danska är konsekventa, något som är extra viktigt vid återkommande uppdrag. Vi arbetar med terminologidatabaser och översättningsminnen där tidigare översatta texter lagras som referensmaterial, vilket säkerställer att alla tekniska översättningar blir konsekventa och uppdaterade enligt den senaste fack- och företagsspecifika terminologin.

Teknisk översättning från danska med kvalitetsgaranti

Att välja rätt teknisk översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Beställ en teknisk översättning från danska online:

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av din text i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en teknisk översättning från danska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Låt oss hjälpa dig att nå en global publik genom precisa och branschspecifika tekniska översättningar från danska. Kontakta oss idag för mer information.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad teknisk översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>