Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Skall vi översätta dina betyg för studier på Amerikansk High School?

Vilka dokument behöver jag översätta till engelska? 

Har du lust att utvecklas som människa, pröva något nytt och få nya vänner för livet? 

Studier på en Amerikansk High School eller ett College ger dig nämligen inte bara språkkunskaper, du växer som människa och lär dig att ta ansvar och umgås i en internationell miljö. Det amerikanska skolsystemet är känt för att ha förmågan att få människor att prestera, du kommer att mogna och utvecklas och kommer hem med en helt annan självsäkerhet. Du får ofta vänner för livet inte bara i USA utan över hela världen. 

Studier på Amerikansk High School eller College starten på en internationell karriär

Att studera utomlands kan ofta vara starten på en internationell karriär och leder mycket ofta till både bättre arbeten och högre lön. 

Vi kan hjälpa dig en bit på vägen, för att bli accepterad så måste du översätta dina betyg och andra handlingar som födelsebevis. Detta skall göras av en auktoriserad eller certifierad översättare då detta är ett krav från skolor och universitet utomlands. 

Vi är världsledande på denna typ av översättning online. Det enda du behöver göra är att skanna in dina betyg och sända dem till oss. Ofta så mottager du dessa översatta inom ett dygn till engelska eller något av de andra 24 språk vi hanterar direkt på nätet, behöver du ett original eller om du vill att vi skall sända ett original till skolans antagningsenhet (ofta krav) så klickar du bara i rutan för papperskopia.

Översättning av betyg för studier på High School och College i USA

Vi får ofta frågan om vi kan konvertera betygen till det amerikanska systemet. Det får man inte som översättningsbyrå därför ettt betyg avspeglar endast hur man prestera på den utbildning/kurs man gått och efter som kurser kan ha olika innehåll på olika linjer/skolor/länder så måste kursens omfattning också tas med i ekvationen. Det är dock aldrig nödvändigt att konvertera betygen då amerikanska skolar har lång erfarenhet av svenska elever och kan göra detta själva utan problem.

Snabb auktoriserad översättning med kvalitetssäkring ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är vår etiska standard

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Önskar du en offert på en auktoriserad översättning för USA?

Ladda upp ett Word dokument, en PDF eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning (Certified Translation). Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad juridisk översättningstjänst specialiserad på att snabbt leverera billig kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>