Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Här får du hjälp med att översätta dina betyg så att du kan komma in på en Amerikansk High School

Vilka dokument behöver jag översätta till engelska? 

Har du lust att utvecklas som människa, pröva något nytt och få nya vänner för livet? 

Studier på en Amerikansk High School eller ett College ger dig nämligen inte bara språkkunskaper, du växer som människa och lär dig att ta ansvar och umgås i en internationell miljö. Det amerikanska skolsystemet är känt för att ha förmågan att få människor att prestera, du kommer att mogna och utvecklas och kommer hem med en helt annan självsäkerhet. Du får ofta vänner för livet inte bara i USA utan över hela världen. 

Studier på Amerikansk High School eller College starten på en internationell karriär

Att studera utomlands kan ofta vara starten på en internationell karriär och leder mycket ofta till både bättre arbeten och högre lön. 

Vi kan hjälpa dig en bit på vägen, för att bli accepterad så måste du översätta dina betyg och andra handlingar som födelsebevis. Detta skall göras av en auktoriserad eller certifierad översättare då detta är ett krav från skolor och universitet utomlands. 

Vi är världsledande på denna typ av översättning online. Det enda du behöver göra är att skanna in dina betyg och sända dem till oss. Ofta så mottager du dessa översatta inom ett dygn till engelska eller något av de andra 24 språk vi hanterar direkt på nätet, behöver du ett original eller om du vill att vi skall sända ett original till skolans antagningsenhet (ofta krav) så klickar du bara i rutan för papperskopia.

Översättning av betyg för studier på High School och College i USA

Vi får ofta frågan om vi kan konvertera betygen till det amerikanska systemet. Det får man inte som översättningsbyrå därför ettt betyg avspeglar endast hur man prestera på den utbildning/kurs man gått och efter som kurser kan ha olika innehåll på olika linjer/skolor/länder så måste kursens omfattning också tas med i ekvationen. Det är dock aldrig nödvändigt att konvertera betygen då amerikanska skolar har lång erfarenhet av svenska elever och kan göra detta själva utan problem.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du önskar kan du också betala direkt till vårt svenska bankgiro.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en auktoriserad översättning online, klicka på PRISKALKYLATOR

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad juridisk översättningstjänst specialiserad på att snabbt leverera billig kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>