Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Snabb professionell översättning online

The Native Translator en ISO-certifierad professionell och snabb översättningstjänst

Behovet av noggrann och pålitlig kommunikation är av största vikt inom alla branscher. Oavsett om du är en privatperson eller ett företag som verkar inom medicin, teknik, juridik eller något annat område, är det avgörande att ha snabba, precisa och korrekta översättningar. Det är här vår ISO-certifierade översättningstjänst kommer in i bilden.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad professionell översättningsbyrå som specialiserat sig på snabba högkvalitativa översättningstjänster levererade online. Snabba översättningar som är skräddarsydda för att möta just dina unika behov. Vår skickliga grupp av översättare och ämnesexperter är inte bara skickliga lingvister, utan har även en djup förståelse för specifika branschtermer och standarder. Med deras kompetens ser vi till att dina dokument översätts snabbt och korrekt med bibehållen kontext och layout. Oavsett om du snabbt behöver en auktoriserad översättning eller en kvalificerad facköversättning så kan vi hjälpa dig.

Behöver du en auktoriserad översättning snabbt?

Då har du kommit rätt, vi är snabba och kan ofta leverera en auktoriserad översättning på under 24 timmar. Du får en offert på under 15 sekunder direkt i vår översättningsortal. Välj källspråk > målspråk > ämnesområde > ladda upp ditt dokument > välj att översättningen skall vara auktoriserad och på under 15 sekunder har du både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa en auktoriserad översättning mellan 25 språk direkt online.

Behöver du snabbt en kvalificerad översättning inom medicin, juridik, finans eller teknik?

Oavsett om ditt fackområde är juridik, finans, medicin eller teknik så har vi resurser att hjälpa dig. Våra översättare är specialister inom sina respektive fackområden och med över 5 500 facköversättare så kan vi lösa i stort sett alla typer av översättningsuppdrag oavsett inom vilken språkkombination och ämnesområde du behöver hjälp. 

Snabba översättningar med en kvalitet du kan lita på

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett bra resultat. Översättaren måste utöver mycket goda språkkunskaper också ha specialistkunskap inom det ämnesområde som skall översättas. Som beställare är det tryggt att veta att vi är certifierade enligt ISO 17100 och att vi kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led.     

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess, såväl våra översättare som projektledare och övrig administrativ personal är bundna av sekretessavtal. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.    

Säker betalning online

Du kan betala för din översättning med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Vår betalningslösning är certifierad och vi kontrolleras årligen för att säkra att vi har högsta möjliga säkerhet i vårt system. Värt att notera är att vi ej har tillgång till några kunddata utan att alla transaktioner sker i kreditkortsföretagens system.

Önskar du en offert eller behöver du mer information?

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Här kan du både få en offert och beställa en snabb översättning online, klicka på PRISKALKYLATOR.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningstjänst online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Vi utför översättning i över 600 språkkombinationer direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>